Instagram profili

 INSTAGRAM
Sasvim drugačije

Od mode do putovanja: Najljepši domaći Instagram profili koje vrijedi zapratiti

Predstavljamo vam pet čudesnih žena koje su na društvenim mrežama stvorile svoje svijetove te iz dana u dan oduševljavaju prekrasnim fotografijama kao i inspirativnim tekstovima.

Predstavljamo vam pet čudesnih žena koje su na društvenim mrežama stvorile svoje svijetove te iz dana u dan oduševljavaju prekrasnim fotografijama kao i inspirativnim tekstovima.

Ploveći bespućima interneta pronašli smo Instagram profile koje vrijedi zapratiti i koji uistinu nadahnjuju. Svaki od njih je poseban i originalan baš poput njihovih kreatorica. No, što nas je privuklo njihovim postovima? Ponajprije autentičnost i iskrenost, jer u svemu što rade pronalaze ljepotu uz dozu humora. To su profili u kojima možete uživati u modi, prirodnim ljepotama, specifičnim trenucima koje kroz svoju zanimljivu prizmu predstavljaju njihove autorice te kao da privlače bajku, bilo da se radi o odjeći, neobičnom grafitu, citatu iz knjige, uređenju doma, "običnom” cvijetu ili pak trendu. No, njihove kreatorice ne prikazuju samo idilu, jer sve su to "obične” žene sa svakodnevnim problemima, koje su proživjele i vrlo teške trenutke, no oni ih nisu obeshrabrili i učinili sivilo od njihovih života, već naprotiv, dali su im krila s pomoću kojih pronalaze ljepotu u svemu. One su dvije Mihaele, Vlatka, Ester i Sonja, jake i krhke žene istovremeno kojima je svaki novi dan dragocjen i neponovljiv.

@la.attraversiamo

Mihaela M.

Mihaeline fotografije su poput najljepših modnih editorijala iz vodećih magazina i to s odjećom iz high street trgovina. Ova velika zaljubljenica u modu, besprijekornog stila, tako vješto kombinira svoje outfite koji istovremeno izgledaju – trendi i vrlo otmjeno, na originalan način zaokružene prekrasnom kulisom. Naime, ona točno zna kako s lakoćom u styling uklopiti statement komade, uz široki osmjeh i poneku pjesmu.

@siempre_sonador

Vlatka Š.

U Vlatkinom fokusu je prvenstveno obitelj, odnosno nezaboravni trenuci koji svakodnevno oplemenjuju njen život. Ona u svemu pronalazi radost ili možda radost pronalazi nju, jer sve je zapravo u pogledu na svijet, a njen je vrelo radosti. Svaka situacija, svaka riječ ove vječne sanjarke, dodirnut će vas na neviđen način, a za fotografije ćete pomisliti - "Koliko je to nestvarno lijepo". Jer kako je stavila u opisu profila: "Zašto ne bit običan i voljeti male stvari.”, a sebe opisala kao sakupljačicu trenutaka, osmijeha i sitnica.

@sonjakich

sonja

Sonja je pak pravi veseljko, koji se najradije fotka s leđa i to na najljepšim lokacijama, poput mora, beskrajnih livada ili pak planina. Njene specifične i originalne slike uvijek izgledaju nestvarno, kao da su iz neke druge dimenzije. I to one koja odmara i veseli. Zaljubljenica u pizzu, trčanje, more i svog muža, ona svoje fotografije prati duhovitim tekstovima, pa njeni postovi istovremeno oduševljavaju i nasmijavaju, a to je upravo ono što nam je potrebno.

@estergalloeki

Ester Gallo

Prava stilska ikona je Ester. Naime, njen modni izričaj je zaista jedinstven, a ona uživa u svakoj kombinaciji. U svoje zakon postove uključila je i frendice, pa su se sve te "ozbiljne” žene, uživjele u modne uloge poput pravih kraljica Instagrama, kako joj nerijetko tepaju pratitelji, koji uživaju u njenim modnim avanturama sa snažnim duhovitim predznakom.

@mihaellich

Lifestyle & travel

Ima još jedna također posebna Mihaela, koja je svoju ljubav prema Zagrebu i putovanjima prenijela na Instagram, gdje nas gotovo svakodnevno uveseljava svojim postovima, koji znaju biti jako smiješni, ali i edukativni. Tako ćete kod Mihaele uvijek iz prve ruke saznati što se događa u gradu i koja mjesta, odnosno događanja treba posjetiti.

Linker
15. rujan 2024 08:23