Emily Blunt 

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL; CANVA
VELIKI LJETNI HOROSKOP

Ribe: Nepromišljeno ćete ulaziti u površne veze i prolazne avanture

Donosimo veliki ljetni horoskop za Ribe (od 19. veljače do 20. ožujka)

Donosimo veliki ljetni horoskop za Ribe (od 19. veljače do 20. ožujka)

LJUBAV I SEKS

U srpnju ćete sklapati nova poznanstva i s lakoćom zavoditi, a da ne biste bili sami, nepromišljeno ćete ulaziti u površne veze i prolazne avanture. Tražit ćete svoju lagunu tjelesnog užitka, no ako u njoj budete s nekim koga ne volite svim srcem, teško ćete ispuniti unutarnju prazninu. Povoljno razdoblje ispunjeno ushitom i dobrim seksom traje do polovine srpnja, a nakon toga morat ćete se priviknuti na drukčije okolnosti, nova ograničenja i stare probleme. Izazovno položena Venera unijet će dozu dramatike u vašu intimu. Sve ćete primati k srcu, dižući paniku i oko benignih nesuglasica. Ako ste se upustili u ljubavni trokut ili ste u vezi koju skrivate, u kolovozu će zbivanja postati previše izazovna za vaše senzibilno biće.

DRUŠTVENI ŽIVOT

Budete li u društvu pojedinaca koje dobro poznajete, osjećat ćete se sigurno i moći ćete se pokazati u najboljem izdanju. Srpanjski dani prolazit će brzo; stalno ćete biti u pokretu i biti rado viđeni u društvu. Tijekom kolovoza nećete imati volje za igranje uloga i pretvaranje, već ćete htjeti biti svoji i prirodni. Ugošćavat ćete prijatelje i članove obitelji uživajući u pripremi jela, slastica i koktela.

image

Emily Blunt, glumica, 23. veljače 1983.

PROFIMEDIA

PUTOVANJA I HOBIJI

U prvom dijelu ljeta bit ćete pokretljiviji i komunikativniji nego u drugom. Često ćete putovati, i to većinom na kraćim relacijama. Krećući se u raznolikom društvu, čut ćete neobične priče i saznati zanimljive stvari koje će vas potaknuti da zavirite u svoju podsvijest i otkrijete što biste mogli raditi da je istovremeno korisno i relaksirajuće. Rado ćete čitati, igrati društvene igre, plesati, crtati i izrađivati nakit.

DUH I TIJELO

Niz sitnih zdravstvenih problema, nespretnih koraka i bolnih reakcija na ubode insekata i drugih životinjica uvjerit će vas da je za vas bolje izbjegavati pretjerano aktivan i uzbudljiv život. Držat ćete se sigurne luke i pouzdanih osoba, pažljivo njegovati tijelo i redovito konzultirati liječnika. Razmazite se masažom, wellnessom i pomlađujućim tretmanima.

Linker
04. rujan 2024 08:33