?NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Djevice će upoznati šarmera koji će ih osvojiti, a Ribe bi mogle okrenuti novu stranicu

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 5. do 11. rujna.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 5. do 11. rujna.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Razvoj zbivanja u intimnom krugu budi u vama optimistična predviđanja. Samci će sredinom tjedna upoznati šarmera koji će ih osvojiti i nekonvencionalnim načinom života. POSAO Nećete dopustiti da negativne promjene i zli jezici utječu na vas. Usmjerit ćete se na svoja zaduženja i poslove koje ste započeli, a dobrih ideja i želje za uspjehom neće vam nedostajati. KUŠNJA TJEDNA Planirate li krajem tjedna posjetiti rodbinu, ne otvarajte teme koje bi mogle potaknuti prepirku ili ozbiljniji sukob. PRILIKA TJEDNA Prilikom druženja s kolegama doznat ćete mnogo korisnih informacija. Dobro naćulite uši.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦

LJUBAV Društveni život bit će dinamičan i zanimljiv, a jedna privlačna osoba probudit će požudu u vama. No, za prvi korak teško ćete se odlučiti, čak i ako ona pokaže da je jako zainteresirana. POSAO Upornost i taktiziranje pokazat će se učinkovitima jer kada krenu novi projekti, pokazat će se da ste mnogo toga predvidjeli. Riskirat ćete, ali i znati kad se treba zaustaviti. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna razjasnit će se situacija koja vas je dugo opterećivala.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Osjećate da u vašoj vezi polako blijedi nekadašnja bliskost, povjerenje i tjelesna privlačnost. Želite li da vas opet opija stari žar, morat ćete se i sami malo više potruditi. POSAO Kolege koji vas smatraju rivalom pokušavat će vas usporiti, a vas će zabavljati uloga naivca. Kad shvate da ste ih prozreli, vi ćete već biti nekoliko metara ispred njih. PRILIKA TJEDNA Budite aktivni tijekom vikenda. Organizirajte veliko pospremanje ili odite na izlet.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV Uživat ćete u osvajanju osobe koja glumi hladnoću, no kad napokon doprete do njenog srca, splasnut će vaše zanimanje i erotski žar. Ono što otkrijete prije će vas odbiti nego oduševiti. POSAO Izgledni su zaokreti. Na temelju novih saznanja doći ćete u iskušenje da raskinete dugogodišnje partnerstvo, zahladite važne odnose ili pokrenete sudsku parnicu. PRILIKA TJEDNA Potražite savjet o šminkanju od prijateljice koja je pravi stručnjaka za make-up.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Opsjedat će vas ljubomorne misli, čak i ako vam partner ne pruži nikakav povod. Ako ste sami, zaintrigirat će vas osoba koja se svojim izgledom ili ponašanjem izdvaja iz okoline. POSAO Utjecajni pojedinci omogućit će vam brže ostvarenje planova i lakše napredovanje. Odnos sa suradnicima bit će složen i nestabilan, posebice ako vam spočitnu da se previše dodvoravate šefovima. PRILIKA TJEDNA Ako iskreno volite životinje, udomite napuštenog psa ili mačku.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Širit ćete pozitivne vibracije i očarati mnoge svojim izgledom i osobnošću. Ako sami ne preuzmete inicijativu, okolnosti će se tako posložiti da će vam nova simpatija pasti u naručje. POSAO Početak tjedna donosi teškoće u raspolaganju financijskim sredstvima i odgađanje dogovora. Najbolje ćete napraviti ako uzmete koji slobodan dan jer ćete se nakon toga bolje usredotočiti. PRILIKA TJEDNA Aktivnosti koje započnete krajem tjedna imaju povećane šanse za uspjeh.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV Partner će biti pomalo odsutan, a vi na to nećete mirno gledati. Napravit ćete sve da ne poželi nekog drugog. Ako to ne urodi plodom, mogli biste i vi okrenuti novu stranicu. POSAO Dosta ćete se truditi oko međuljudskih odnosa u radnoj sredini, no pojavit će se neočekivana situacija. Jedan suradnik pokušat će vam se približiti na prilično vulgaran način. PRILIKA TJEDNA Prihvatite se rješavanja obiteljskih problema ili imovinsko-pravnih odnosa.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV Nemir će se uvući u vaše srce i odnos prema partneru. Razmišljat ćete o nekim njegovim navikama strahujući sve više od nevjere. No, nećete biti sigurni ni u svoje osjećaje. POSAO Bit ćete marljivi, a u radnoj sredini pronaći ćete sklonište od obiteljskih problema. Tu ste sigurni u sebe jer držite zbivanja pod kontrolom, a suradnici vas većinom uvažavaju i poštuju. PRILIKA TJEDNA Konstruktivne rasprave pomoći će vam da drukčije gledate na izazove.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Upoznate li pojedinca koji će osloboditi vaše zatomljene osjećaje, ne opterećujte se negativnim iskustvima i ne strepite od razočaranja. Smjelo se otisnite u novu ljubavnu pustolovinu. POSAO Kad vam radne obaveze postanu monotone, pojavit će se teškoće s koncentracijom i bit ćete sve nervozniji. Pazite da ne napravite pogrešan korak u komunikaciji s poslodavcem. PRILIKA TJEDNA Ne opterećujte se modelima i odjećom s modnih pista - njegujte svoj stil.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Predosjetit ćete što partner želi pa nećete gubiti vrijeme na nepotrebne aktivnosti. Izbjegavajte brzopotezne intimne odnose. Kad budete ispod plahti, zaboravite na sve i usredotočite se na predigru. POSAO Zainteresirani ste za poboljšanje materijalnog stanja. Prodornost i znatiželja tjeraju vas na traženje novih izvora zarade, moguće i od aktivnosti koja vam je predstavljala hobi. PRILIKA TJEDNA Odnos s kolegama lakše ćete učvrstiti budete li njegovali dobru komunikaciju.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Osjećat ćete napetost kad budete u blizini svoje simpatije, no trudit ćete se djelovati ležerno. Budete li u prilici započeti razgovor, ponestat će vam pravih riječi i odlučnosti. POSAO Zahvaljujući poticajnim Marsovim vibracijama porast će vam samopouzdanje, a lako ćete se usredotočiti i na zahtjevne zadatke. Najviše će vam pomoći suzdržavanje od naglih reakcija. PRILIKA TJEDNA Sredinom tjedna stvaraju se mogućnosti da više uživate u ljubavi i seksu.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Iskra bi mogla frcnuti iz površnog poznanstva, poslovne suradnje ili sportskog druženja. Ako ste zauzeti, ne dopustite da vam drugi kvare planove koje ste skovali s partnerom. POSAO Sinut će vam izvrsna rješenja za poslovne poteškoće. Možda će vaše ideje biti neobične i ne sasvim praktične, no pronaći ćete put koji vodi prema njihovom ostvarenju. PRILIKA TJEDNA U petak će se ukazati prilika za dodatnu zaradu ili jednokratan novčani dobitak.

Linker
05. rujan 2024 12:03