NOBODY WANTS THIS

 NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Jarci će shvatiti da se sviđaju jednom kolegi, dok će za Lavove nova veza biti opasna avantura

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 3. do 9. listopada.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 3. do 9. listopada.

VAGA (23. 09. - 22. 10.)

✦✦✦✦

LJUBAV U društvu ćete biti zabavni, spontani i krajnje duhoviti. Izlascima s prijateljima i osobom koju ste nedavno upoznali uspješno ćete liječiti nostalgiju prema sentimentalnoj prošlosti. POSAO Imat ćete mnogo kreativnosti, a malo discipline. Budite oprezni u ophođenju s kolegama, posebice ako su na višem položaju od vas. U srijedu pokažite više discipline i poštovanja prema autoritetima. KUŠNJA TJEDNA Početkom tjedna nestrpljivo ćete ustrajati na brzim ljubavnim rješenjima. Radije dopustite vremenu da iznese istinu na vidjelo. PRILIKA TJEDNA Nakon vikenda pristupite pojedincima koje želite pridobiti za suradnju.

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Venerine vibracije bude erotski zov i pojačavaju vašu putenost. Teško ćete ignorirati žudnju prema pojedincu koji vas privlači, a ako ste zauzeti, partnera nećete ostaviti na miru. POSAO Vaši napori bit će nagrađeni. Ako ste novi na poslu, u kratkom roku obavit ćete zaostale obaveze. Imat ćete dovoljno energije za uspješno balansiranje različitim aktivnostima. PRILIKA TJEDNA Osjetite li da su vam mišići napeti, počastite se profesionalnom masažom.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Mogla bi vam se udvarati zauzeta osoba koja vam neće otkriti svoj bračni status. I sami ćete biti skloni lažima i tajnama pa će biti potrebno više lukavosti i opreza u komunikaciji. POSAO Potpora okoline bit će ključna za normalno funkcioniranje. Znat ćete da se u svakom trenutku imate na koga osloniti i manje ćete se brinuti oko stvari koje se sporije razvijaju. PRILIKA TJEDNA Ako ste pokrenuli sudski proces, u ponedjeljak će karte biti u vašim rukama.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Uvidjet ćete da se jako sviđate jednom kolegi. Ne želeći komplicirati poslovni život, i dalje ćete zadržavati izvjesnu distancu potiho sanjareći o onome što bi moglo biti između vas. POSAO Umor i bezvoljnost ometat će vas u izvršavanju obaveza. Nastojte odraditi neodgodive poslove, a ostale ćete dovršiti kad budete imali više elana i radne koncentracije. PRILIKA TJEDNA Javite li se starom prijatelju, doznat ćete za nove mogućnosti za zaradu.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Provodit ćete vrijeme onako kako vama odgovara ne govoreći kamo idete i kad ćete se vratiti. To se neće svidjeti vašem partneru koji će teško obuzdati ljubomoru i potisnuti nepovjerenje. POSAO Svaki postignuti uspjeh i dobar rezultat jačat će vaše samopouzdanje i altruizam. Rado ćete pomagati kolegama i poznanicima, no samo ako nisu lijeni i zlonamjerni. PRILIKA TJEDNA U utorak prihvatite prijedlog suradnika koji su već opravdali vaše povjerenje.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Veselit će vas druženje, zavođenje, nagovještaj romanse... Ozbiljna veza bit će upitna zbog niza otežavajućih okolnosti, moguće i vaših hirova, no to vas neće zabrinjavati. POSAO Bit ćete tolerantni i kolegijalni, no nemojte dopustiti pojedinim suradnicima da to zloupotrebljavaju. Imate i previše svog posla pa vam ne treba da se bavite i tuđim obavezama. PRILIKA TJEDNA Umjesto otkačenim kombinacijama, pažnju okoline privucite elegancijom.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV Sviđat će vam se otvorene osobe pustolovnog duha i nestalnog ponašanja, a najviše jedan neodoljivi brbljavi znanac. Njegove duhovite provokacije neće se dopasti samo vama. POSAO Unosit ćete dio sebe u sve što budete radili. Kritike će vam teško pasti, čak i ako su bez ikakvog uporišta, dok će vam pohvale pomoći da zadržite optimizam. Čuvajte se ishitrenih troškova. PRILIKA TJEDNA Pored kozmetičkih tretmana, priuštite si zdraviju prehranu i više sna.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Pokazat ćete nešto više volje i žara za rješavanje ljubavnih peripetija. Krajem tjedna moguće su razmirice s voljenom osobom koje će izvući na površinu ono što ste duboko zakopali. POSAO Preuzimat ćete brojna zaduženja ne misleći da nećete stići sve obaviti. Pažljivo ćete analizirati nove prilike u radnoj sredini, a vaše procjene pokazat će se točnima i preciznima. PRILIKA TJEDNA Ispunite slobodno vrijeme fitnessom, trčanjem ili vožnjom biciklom.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Otkrivate nove načine za uživanje u zajedničkim trenucima s partnerom. Otvoreno pokazujući što osjećate razbit ćete njegovu sumnjičavost. Kad bude opušten, pružit će vam više ljubavi. POSAO Mogli biste imati koristi od suradnika koji su hijerarhijski ispod vas. Njihovi savjeti i usluge olakšat će vam svakodnevne obaveze, posebice ako vas je malo na radnom mjestu. PRILIKA TJEDNA Nadate li se novom ljubavnom početku, početkom tjedna stižu dobre vijesti.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Ponašat ćete se kao vam nije stalo do ljubavnih igara i romanse, no energija i strast koje plamte u vama pronaći će izlaz - i to baš onda kad budete mislili da je sve pod kontrolom. POSAO Mars vas tjera na stalnu aktivnost. Bit ćete nemirni, pokretljivi, puni novih zamisli i velikih očekivanja. Novi izazovi su pred vama, no nekim starim problemima ne nazire se kraj. PRILIKA TJEDNA Predložite partneru izlazak u koji će biti uključen posjet kulturnom događaju.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Temperamenti ste i prilično radikalni u nekim uvjerenjima. Dok će jedni razmišljati o prekidu veze, druge će zaslijepiti ljubav i strast. Nova veza bit će opasna avantura. POSAO Morat ćete odrađivati poslove odsutnih suradnika. Iako će vam to oduzimati prilično vremena, energije i živaca, s uspjehom ćete odraditi povjerene zadatke. PRILIKA TJEDNA Posvetite se prenošenju znanja na druge i istraživanju nepoznatih područja.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Osvajanje jedne samouvjerene osobe činit će vam se nemoguća misija, no ne odustajte. Oboružajte se samopouzdanjem jer i vi imate što ponuditi. Brzo ćete shvatiti da ona želi isto što i vi. POSAO Morat ćete čekati da drugi obave svoj dio obaveza, što će vas činiti nervoznima, a nekad i drskima. Dolazit ćete u doticaj s pojedincima kojima je teško objasniti i neke osnovne stvari. PRILIKA TJEDNA Provedete li vikend dalje od gradskog asfalta, osjećat ćete se preporođeno.

Linker
04. listopad 2024 10:33