WE LIVE IN TIME

 COURTESY EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Lavovi bi se mogli iznenada zaljubiti, Djevice su spremne na rizik

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 17. do 23. listopada.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 17. do 23. listopada.

VAGA (23. 09. - 22. 10.)

✦✦✦✦

LJUBAV Privlačit ćete poglede, biti zapaženi u svakom društvu i uživati u dojmu koji ostavljate na okolinu. Ako ste nedavno prekinuli vezu, shvatit ćete da se bivši partner ne miri s tim. POSAO Poslovi koje ugovorite u predstojećim danima mogu vam donijeti znatnu materijalnu dobit. Kompenzacijom ćete dosta elegantno riješiti novčane probleme ili zastoje u poslovanju. PRILIKA TJEDNA Ponedjeljak je pogodan za nadopunjavanje znanja, seminar ili tečaj.

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Venera će podići vaše raspoloženje i ljubavni entuzijazam na višu razinu. Zapet ćete za oko pojedincu koji će se početi intenzivno raspitivati o vama i vašem statusu. POSAO Sudjelovat ćete u kreiranju nove poslovne politike. Mogli biste ugostiti poslovnog partnera iz inozemstva ili otići na putovanje koje će biti povezano s novim investicijama. KUŠNJA TJEDNA Početkom tjedna tvrdoglavo ćete ustrajati na ostvarenju svojih želja, čak i po cijenu razmirica s članovima obitelji. PRILIKA TJEDNA Dajte prednost prirodnim materijalima. Dodir svile ili satena imat će čaroban utjecaj na vaš libido.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Postajete svjesni koliko vam znači vaš izabranik i kako se trebate ponašati da biste sačuvali svoju vezu jednako sjajnom kao na početku. Samci će u četvrtak biti motivirani na ljubavnu akciju. POSAO Imate mnogo energije, ali ne uspijevate se koncentrirati na bitno. Zanemarite li naizgled nevažne pojedinosti, moglo bi doći do stagnacije u poslu, koji je imao dobar početak. PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna ukazat će se prigoda da se istaknete skrivenim talentom.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Zajednički trenuci s partnerom bit će ispunjeni strašću, ali i njegovom posesivnošću i ljubomorom. Učestale svađe, kritike i prigovori mogli bi vas gurnuti u neko drugo naručje. POSAO Vaše nestrpljenje i razdražljivost bit će posljedica nemogućnosti da kontrolirate određene situacije i odnose. Financijske preokupacije nagnat će vas da revidirate troškove. PRILIKA TJEDNA Iskoristite naklonost Merkura da poboljšate odnos s partnerom i bližnjima. Razgovarajte.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Očekuju vas intrigantni susreti i prigode za flert, zabavu i nova poznanstva. No, realizacija će biti upitna, posebice ako vas suprotna strana želi obvezati na odnos za koji niste spremni. POSAO Poslovne okolnosti neće vam ići na ruku. Kolanje informacija bit će otežano pa ćete morati ulagati više truda da biste nešto dobili ili doznali. Morate se drukčije postaviti prema nekim ljudima. PRILIKA TJEDNA Tjedan je pogodan za početak dijete te manje estetske pothvate.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV Partner će vam se često obraćati povišenim tonom, a vi će biti sumnjičavi, nepovjerljivi i ne baš tolerantni. Njegovo koketiranje s drugima dolijevat će ulje na vatru. POSAO Profesionalni uspon donijet će vam dragocjeno iskustvo, ali i zaoštriti borbu s konkurencijom. Intuitivno ćete procijeniti kako se trebate postaviti prema novim suradnicima. PRILIKA TJEDNA Pokažite bližnjima koliko vam znače. U obiteljskom gnijezdu osjećat ćete se voljeno.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV Nastojat ćete sve držati pod kontrolom, no kad budu u pitanju ljubav i seks, teško ćete se obuzdati. Uhvatite li partnera u laži, postupit ćete prenagljeno i nepromišljeno. POSAO Nećete biti zadovoljni načinom na koji se radi i ophođenjem kolega prema vama. Dobit ćete poriv da krenete ispočetka i zaboravite na ono što je bilo, no drugi neće dijeliti vaše mišljenje. PRILIKA TJEDNA Tijekom vikenda opustite se u društvu rođaka, nećaka i prijatelja.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦

LJUBAV Na površinu će isplivati ono što razdvaja vas i partnera. Ako ste sami, nećete podnositi uplitanje prijatelja u svoju intimu. Živcirat će vas njihovi pokušaji da vam pronađu srodnu dušu. POSAO Drugi će se petljati u vaš posao i osjećati se pozvanima da vas hvale, savjetuju ili kritiziraju. Bit će važno na koji ćete način iznijeti svoje prijedloge i predstaviti svoj rad. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna povećane su šanse da pronađete dodatni izvor prihoda.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nesporazumi i neslaganje obilježit će ljubavni odnos. Iako će djelovati da ste došli do kraja, bit ćete sigurni da vas očekuju bolji dani. Partnerove riječi tumačit ćete onako kako vama odgovara. POSAO Tražit ćete izlaz iz složene situacije ili se angažirati u potrazi za novim radnim mjestom. Prihvatit ćete dodatne zadatke, prilično se opteretiti i mnogo vremena provoditi radeći. PRILIKA TJEDNA Poslovi vezani uz posredništvo i usluge pokazat će se isplativima.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Izbjegavate donošenje značajnijih odluka ponašajući se kao da ste neutralni promatrač postojeće osjećajne situacije. Možda očekujete previše od partnera i članova obitelji. POSAO Skloni ste skrivanju svojih aktivnosti, čak i ako je riječ o uobičajenim poslovima. Razmatrat ćete neke nove ponude, a pritom se nećete rukovoditi samo financijskim pogodnostima. PRILIKA TJEDNA U subotu se uputite s prijateljima na izlet ili kraće putovanje preko granice.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Mogli biste se iznenada zaljubiti, popraviti vezu narušenu problemima ili se u trenu odlučiti na zajednički život s novim partnerom. Ako ste vezani brakom, erotski su eksperimenti dobrodošli. POSAO Morat ćete pričekati na pravi trenutak za akciju. Dobit ćete još malo vremena da neke pojedinosti bolje razradite te da pobliže upoznate pojedince s kojima ćete surađivati. PRILIKA TJEDNA Prijatelj ili suradnik otkrit će vam gdje se kriju mogućnosti za napredovanje.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Spremni ste na rizik i iskorak iz svakodnevice. Ako nema ništa novo na vidiku, pokušat ćete obnoviti vezu iz prošlosti ili na neki način doći u kontakt sa starom ljubavi. POSAO Imat ćete pregršt ideja kojima ćete olakšati napredovanje i učvrstiti svoj status. Planovi su vam ostvarivi, potrebno je samo krenuti u akciju. Imat ćete podršku utjecajnih osoba. PRILIKA TJEDNA Reagirajte intuitivno jer će vas pretjerane analize odvesti na krivi put.

Linker
17. listopad 2024 10:40