COURTESY EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Lavovi trebaju biti na oprezu, a Vagama će se atraktivan stranac uvući u srce

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 14. do 21. kolovoza.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 14. do 21. kolovoza.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Privlačit će vas otvoreni pojedinci, koji jako dobro znaju što žele. U ponedjeljak budite oprezni - mogli biste ostvariti pustolovinu koja će vam se urezati u sjećanje, ali i doživjeti ne baš ugodno iskustvo.

POSAO Ostvarujete raznovrsne profesionalne kontakte. Mogli biste više zaraditi i podmiriti krupne financijske obaveze. Pravi je trenutak za pridobivanje naklonosti i pomoći, posebice od strane žena.

KUŠNJA TJEDNA Usmjereni na društveni život, zanemarit ćete ukućane. Suočit ćete se s optužbama koje će biti malo pretjerane.

PRILIKA TJEDNA Držite se tema koje na vas djeluju pozitivno i potiču dobro raspoloženje.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Partner će vam nastojati udovoljiti, što znači da je pravi trenutak da se posvetite jedno drugome. Osvježite vezu sadržajima koji su vam donedavno bili nedostupni, a koji će vas ponovno zbližiti.

POSAO Imate osjećaj da vrijeme prolazi, a vi napredujete sporo ili nikako. No, predstojeći dani bit će zatišje pred buru. Zasad se ograničite samo na planiranje i skupljanje informacija.

PRILIKA TJEDNA Neka vam romantika, strast i sitni znakovi pažnje postanu svakodnevica u braku.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦

LJUBAV Ako ste solo, zadovoljavat ćete se površnim kontaktima, no jedan atraktivan stranac uvući će vam se u srce. Pogledavat ćete u ‘zabranjenom‘ smjeru, a zanimanje će vam biti uzvraćeno.

POSAO Nastojat ćete potaknuti kreativnu atmosferu i na diplomatski se način izvući iz problema. Očekuje vas uspjeh na području kulture i u pregovorima s novim partnerima.

PRILIKA TJEDNA Ponedjeljak je kao stvoren za ljubav i druženje, ali i za bavljenje umjetnošću.

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV Prijateljski položena Venera pomoći će da vaša ljubavna aktivnost urodi plodom. Veza za koju ste mislili da je tek prolazna postupno se pretvara u nešto puno ozbiljnije.

POSAO Nakon vikenda aktivnije ćete krenuti u istraživanje, traženje odgovora i otkrivanje poslovnih tajni. U ponedjeljak ćete teže podnositi tjelesne napore pa izbjegavajte zahtjevne zadatke.

PRILIKA TJEDNA Nađete li se pred naizgled nerješivim problemom, oslonite se na prijatelje.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV Mogao bi vam se svidjeti pojedinac s kojim surađujete, ali je na višoj poziciji od vas. Budite oprezni. Ako ste zauzeti, pojačanim seksualnim životom riješite se stresa i nervoze.

POSAO Shvatit ćete da su vas neki suradnici iskoristili za svoje ciljeve ili vas nisu uključili u planove o kojima su vam pričali. Pronađite pojedinca kojem možete vjerovati.

PRILIKA TJEDNA Koristit će vam putovanje, bez obzira je li povezano s poslom ili odmorom.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Plijenit ćete pažnju suprotnog spola. Moguć je flert s osobom iz drugog grada ili države, a kilometarska udaljenost neće vam predstavljati problem zbog mogućnosti virtualne komunikacije.

POSAO Trebat će vam jak motiv da se prihvatite posla i izgurate ono što ste započeli. Budite strpljivi; krajem tjedna pokazat će se da naizgled negativne promjene donose i nešto dobro.

PRILIKA TJEDNA Druga polovina tjedna pogodna je za početak dijete ili prestanak pušenja.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Strast i nesigurnost upravljat će vašim postupcima u vezi, što može stvoriti dosta napetih trenutaka. U ponedjeljak ćete se naći u procijepu između stare ljubavi i nove simpatije.

POSAO Zamarat će vas administrativni poslovi, rad sa strankama i komunikacija sa suradnicima. Neki rezultati, mišljenja i zaključci neće vas oduševiti, no nećete se previše buniti.

PRILIKA TJEDNA Odlučite li dati osobni pečat modnom izričaju, pobrat ćete mnoge komplimente.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV Zaokupljat će vas tajne i zbivanja koja nećete moći razjasniti. Pazite da ne postanete žrtva svoje bujne mašte. Zaštitite brak od upletanja pojedinaca koji skrivaju prave namjere.

POSAO Morat ćete rješavati iznenadne probleme, čak i ako je netko drugi kriv za njih. Budete li se previše žalili i odugovlačili, mogli biste dodatno zakomplicirati situaciju.

PRILIKA TJEDNA Kompromisi i razgovori s partnerom trasirat će put do ljubavnog sklada.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Nastojat ćete držati poslovni život dalje od privatnog, no u tome nećete imati velikog uspjeha. Kad vam kolega otkrije da mu se jako sviđate, morat ćete ga pobliže upoznati.

POSAO Tjedan je pogodan za umjetničke, zabavljačke i trgovačke aktivnosti. Mogući su dobici od igara na sreću i posredovanja. Revidirat ćete pojedine ugovore ili poslovna partnerstva.

PRILIKA TJEDNA U subotu će vam dulje plivanje ili bilo kakva tjelovježba omogućiti da se opustite.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Odnos s partnerom će se poboljšati, a zajednički interesi dobit će na važnosti. Samce će osvojiti atraktivna i samosvjesna osoba. Vaša komunikacija bit će prepuna erotskih provokacija.

POSAO Očekivat ćete odgovornost i konkretna rješenja od svojih suradnika. Nećete se zavaravati lažnim obećanjima i iluzijama očekujući da se stvari poboljšaju same od sebe.

PRILIKA TJEDNA Pronađite vremena za njegu tijela, stručnu masažu ili kozmetičke tretmane.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Uživat ćete u vođenju zanimljivih razgovora pa će vas privući inteligentna i šarmantna osoba s kojom ćete moći raspravljati o svemu. Bivši partner ometat će vam planove.

POSAO Kad vas preplavi ljetna fjaka, teško ćete pronaći volju za ispunjavanje redovnih obaveza. No, uz malo truda i strpljenja, do kraja tjedna uspješno ćete realizirati važnije zadatke.

PRILIKA TJEDNA Dobro se odmorite i obnovite energiju potrebnu za izazove koji su pred vama.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Imat ćete potrebu opustiti se i malo iskoračiti iz uobičajenog životnog ritma. Pronalazit ćete nove puteve za postizanje erotskog zadovoljstva s partnerom. Samci će rado koketirati.

POSAO Izgledne su promjene u poslovanju, koje će više radovati vas nego okolinu. Budući da se nalazite u središtu važnih događanja, prilikom donošenja odluka upotrijebite i intuiciju.

PRILIKA TJEDNA U srijedu dajte priliku udvaraču koji se silno trudi osvojiti vašu pažnju.

Linker
12. rujan 2024 08:14