THE IDEA OF YOU,

 ?AMAZON/COURTESY EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Rakovima će se javiti bivši partner, a Djevice krajem tjedna očekuje nezaboravna avantura

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 10. do 16. listopada.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 10. do 16. listopada.

VAGA (23. 09. - 22. 10.)

✦✦✦✦

LJUBAV Veseli ste, šarmantni i koketni. Svjesni svoje privlačnosti, uglavnom ćete igrati na kartu tjelesnih atributa. Nepotrebnim kritikama i velikim prohtjevima mogli biste povrijediti svog izabranika. POSAO Vaše aktivnosti odvijaju se sporijim ritmom, ali idu u dobrom smjeru. Ispunjavat ćete obaveze u ritmu koji vam odgovara pa vam stres neće umanjiti radnu motivaciju. KUŠNJA TJEDNA Ako partner doživi vaše želje kao pritisak, ostat ćete kratkih rukava. Početkom tjedna pazite da mu ne narušite samopouzdanje. PRILIKA TJEDNA Sredinom tjedna pronaći ćete način da od drugih dobijete upravo ono što vam treba.

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Ostvarit ćete veliku bliskost s voljenom osobom, a najbolje ćete se provesti ako otiđete na putovanje. Odmak od svakodnevice i otkrivanje novih stvari pomoći će vam da unaprijedite odnos. POSAO Brojne svladane poteškoće, borbe i napetosti sada su iza vas pa mirne duše možete uživati u dobrim rezultatima. Ako imate dodatni posao, gledat ćete kako ga možete proširiti. PRILIKA TJEDNA Mjesec će u utorak režirati sretne okolnosti koje će dati novi zamah vašim planovima.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Odnos s ljubavnim partnerom neće biti idiličan, no probudite li njegovu znatiželju i povedete ga na novo neistraženo mjesto, probudit će se nekadašnja strast. POSAO Imat ćete jaku želju pokrenuti unosne projekte, i to u suradnji s nadarenim i kvalitetnim pojedincima. Rukovodit ćete se potrebom za zaradom, ali i plemenitim, višim ciljevima. PRILIKA TJEDNA U nedjelju se potrudite da druženje s članovima obitelji protekne u dobrom raspoloženju.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Marsove vibracije vode vas u svijet u kojem glavnu ulogu imaju osjećaji. Budući da ste većinom razumni i oprezni, takav poredak stvari nije tipičan za vas. No, sada ćete se drukčije ponašati. POSAO Imat ćete puno obaveza. Htjet ćete sve obaviti samostalno i bez upletanja drugih, što će posebice biti istaknuto kad budu u pitanju zadaci koji jamče brže napredovanje. PRILIKA TJEDNA Pronađite nešto lijepo u trenutačnoj situaciji i opustite se u društvu prijatelja.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Više ćete se rukovoditi osjećajima nego razumom pa ćete se i lakše odlučiti na početak ili prekid veze. Ako je vaša nova ljubav povezana s poslom, pazite kako ćete se postaviti. POSAO Imat ćete dovoljno strpljenja da izađete svima u susret, što će vam oduzimati dosta vremena. Šefovi će očekivati da obavite zadatke koji nisu u opisu vašeg radnog mjesta. PRILIKA TJEDNA Zanimaju li vas aktivnosti za opće dobro, uključite se u rad humanitarnih organizacija.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete privlačni i zanimljivi, što će se očitovati povećanim zanimanjem suprotnog spola. Zahvaljujući vašoj inicijativi jedan prijateljski odnos počet će se razvijati u romantičnom smjeru. POSAO Mučit će vas brige zbog financija i imovine, zbog čega ćete imati teškoća s koncentracijom. Ako se ne potrudite oko organizacije poslovanja, morat ćete odgoditi važne dogovore. PRILIKA TJEDNA U petak pozovite prijatelje na druženje uz bogat stol i dobru kapljicu.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV Napetost će ispuniti svaku poru vaše veze. Uzrujavat ćete se zbog partnerovog očijukanja, premda će on tvrditi da je bezazleno. Prijeđe li granicu, vratit ćete mu dvostruko. POSAO Isticat ćete svoj rad, a kritizirati tuđi, no bit ćete nešto spremniji na suradnju i razmjenu ideja. Nervirat će vas što pojedini kolege i s malo truda ostvaruju dobre rezultate. PRILIKA TJEDNA Poruka prijatelja bit će uvod u uzbudljiv provod koji vas očekuje za vikend.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nervozni zbog zbivanja u privatnom životu na koja nemate utjecaj, reagirat ćete burno i ishitreno. Ljutnjom i vikom nećete riješiti probleme, već samo konstruktivnim dijalogom. POSAO Pridavat ćete preveliku pažnju formalnostima ili međuljudskim odnosima. Najbolje ćete se osjećati budete li djelovali samostalno, bez ometanja šefova ili znatiželjnih kolega. PRILIKA TJEDNA Napredovat ćete zahvaljujući vlastitom trudu više nego sretnom dobitku.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Otkrit ćete da jedan suradnik prema vama osjeća mnogo više od puke kolegijalnosti. Nećete odoljeti flertu, no mali su izgledi da u ovom razdoblju bude i nešto više od toga. POSAO Merkur će vam omogućiti dobro snalaženje u nemirnim poslovnim vodama. Radit ćete s nadahnućem i poticati druge da se više trude. Budu li vas hvalili, bit ćete još motiviraniji za rad. PRILIKA TJEDNA Mogla bi vas iznenaditi ranija isplata honorara ili nova poslovna ponuda.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Kad vam se javi bivši partner, preplavit će vas val uzbuđenja. Na vama je da odlučite je li zaslužio novu priliku. Nemojte dopustiti da vam obiteljske nesuglasice pokvare planove. POSAO I kod kuće i na poslu vladat će gužva, a većina obaveza past će na vaša leđa. Neki suradnici neće vam biti naklonjeni, a vi nećete razumjeti zbog čega su vas uzeli na zub. PRILIKA TJEDNA Budite seksi i privlačni. Odjećom naglasite figuru i unesite nove boje u svoj ormar.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Raste nerazumijevanje između vas i partnera. Teško ćete se dogovoriti oko banalnih stvari, a one krupnije činit će vam se nepremostive. Nekontrolirane emocije inicirat će obiteljske sukobe. POSAO Radit ćete na sebi i bliskim odnosima. Jedan kolega osvojit će vas mirnim pristupom gorućim problemima ukazujući da zasad nije važno tko je kriv, već kako riješiti nastali problem. PRILIKA TJEDNA Ako ste pušač, dobar je trenutak za raskidanje s tom štetnom navikom

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Rađanje nove simpatije, neobičan susret, poziv na kavu ili izjava osobe do koje vam je stalo obogatit će vam iduće dane. Netko vas motri i razmišlja o vama, a uskoro ćete saznati tko je to. POSAO Brzo i učinkovito obavljat ćete svoja zaduženja, posebice ako zahtijevaju komunikativnost i rad s javnosti. Istaknut ćete se u intelektualnim aktivnostima i ručnom radu. PRILIKA TJEDNA Porast ljubavne smjelosti u petak će vam omogućiti nezaboravni provod.

Linker
10. listopad 2024 12:02