NETFLIX/PLANET/PROFIMEDIA
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Škorpione će zaslijepiti strast prema znancu, a Djevice će učvrstiti prijateljstva

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 12. do 18. rujna.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 12. do 18. rujna.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Ljubavni odnos bit će promjenjiv, no ako zapadnete u probleme, druga strana neće vam okrenuti leđa. U nedjelju ćete sklopiti nova poznanstva ili još bolje učvrstiti postojeće prijateljske veze. POSAO Na početku tjedna bit ćete kreativni, žustri i energični. Radni elan bit će u padu nakon ponedjeljka, a želja da promijenite nešto na sebi zamijenit će potrebu za poslovnim dokazivanjem. KUŠNJA TJEDNA Merkur će isticati vaše intelektualne sposobnosti, no u utorak će vam pomrčina Mjeseca donijeti probleme s koncentracijom. PRILIKA TJEDNA Kad je u pitanju uljepšavanje, neka vam ne bude žao potrošiti malo više novca da biste bolje izgledali.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦

LJUBAV Venera vas tjera da tražite osobu s kojom ćete dijeliti slične interese i koja će vam pomoći da utažite svoju žeđ za ljubavlju i skladnim suživotom. Izgledi su vam povećani sredinom tjedna. POSAO Dobro ćete se nositi s izazovima, posebice budu li povezani s novcem, imovinom ili ulaganjima. Na kraju tjedna mogući su zastoji u financijskim poslovima i odgoda važnog sastanka. PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna pozabavite se obiteljskom situacijom i ulaganjem u dom.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Zaslijepit će vas pritajena strast prema površnom znancu. Ako ste vezani brakom, bit ćete najbolja podrška partneru pomažući mu da prevlada obiteljske probleme i poslovna iskušenja. POSAO Bit ćete vrlo temeljiti i koncentrirani. Ustrajat ćete na odgovornosti i preciznom obavljanju zadataka. Obratite pozornost na tajne dokumente, podatke i vijesti koje će dopirati do vas. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna osvanut će prilika za ostvarenje ljubavnih planova.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV Branit ćete se od ispada svog izabranika, koji će izvirati iz bojazni od gubitka, a ne iz animoziteta prema vama. Ako ste slobodni, u utorak nećete moći odoljeti zovu nagona. POSAO Pratit će vas osjećaj nesigurnosti, posebice kad su u pitanju vaš status i nova zbivanja. Poslovat ćete u pomalo kaotičnom ozračju, gdje se neće točno znati tko što radi. PRILIKA TJEDNA Mir i dobar san jako su vam važni. Priuštite su kupku s eteričnim uljima.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Ljubavni sklad činit će se nedostižan, no pokaže li partner više želje da vam ugodi, zaboravit ćete na ono što mu predbacujete. Ako ste samac, vikend donosi opuštanje u dobrom društvu. POSAO Osjećat ćete se korisno dok radite pa ćete i slobodno vrijeme iskoristiti za prelistavanje poslovnih dokumenata ili pospremanje stana. Mogli biste se prihvatiti nedovršenog projekta. PRILIKA TJEDNA U srijedu će vam stabilni odnosi s kolegama omogućiti bolje rezultate.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Mogli biste doživjeti pravi ljubavni zanos, čak i ako ste mislili da je pred vama samo kratka avantura. Većinom ćete pozitivno gledati na odnos s partnerom i sve ono što vas očekuje u budućnosti. POSAO Zahvaljujući diplomaciji i toleranciji dobro ćete se sporazumjeti s pojedincima koji ne razmišljaju kao i vi. Moguće je da više sredstava dobijete od roditelja ili rođaka nego od vlastitog rada. PRILIKA TJEDNA Akcija na romantičnom planu bit će vrlo poželjna u subotu.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV Intenzivan društveni život nadomjestit će sentimentalno ispunjenje. Međutim, i u društvu će vam se sve vrtjeti oko simpatije, flerta i zavođenja, samo što će vam prava ljubav izmicati. POSAO Bit ćete nespretni u radu pa će vam neprestano nešto ispadati iz ruku. Početkom tjedna okolnosti zahtijevaju brze reakcije i malo više popustljivosti s vaše strane. PRILIKA TJEDNA Zdravijom prehranom i prirodnom kozmetikom očuvajte vitalnost tijela i kože.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV Nova, zanimljiva poznanstva mogla bi posijati sjeme razdora između vas i partnera. Prepustit ćete se osjećajima potajno iščekujući sretnije rješenje ili barem stišavanje bure. POSAO Važno vam je da se u radnom okruženju osjećate kao kod kuće, kao i da vas uvijek prate istomišljenici i kolege kojima može vjerovati. Nove okolnosti zahtijevaju taktičnost i prilagodbu. PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna pokažite veći interes za rad ekoloških i humanitarnih organizacija.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete šarmantni i zavodljivi pa vam neće nedostajati ljubavnih ponuda. Kad budete trebali napraviti konačan izbor, rukovodit ćete se emocijama i seksualnom privlačnošću. POSAO Možete se nadati povoljnom ishodu važnih pregovora, honorarnom poslu ili uspjehu na ispitima. Prepoznate li zajednički projekt kao dobru stvar, dat ćete sve od sebe da uspije. PRILIKA TJEDNA Rezervirajte srijedu za konzultacije s odvjetnikom ili knjigovođom.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Dobro ćete se slagati sa svojim izabranikom, no povremeno ćete poželjeti više erotskih iznenađenja. Društvena zbivanja ukrast će vam vrijeme koje ste mogli provesti u ljubavnom klinču. POSAO Svojim zalaganjem i duhovitim pričama uspješno ćete smanjivati nervozu vaših kolega i povremene situacije poslovne zbrkanosti. Netko blizak zatražit će novčanu pomoć od vas. PRILIKA TJEDNA Otiđite u šetnju ili na izlet u prirodu. Izbjegavajte alkohol i cigarete.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Teško ćete uskladiti ljubavni i društveni život s obiteljskim obavezama. Prva polovina tjedna donosi više planova i nadanja, a manje prilika za ostvarenje intimnih snova. POSAO Obaveze će se samo nizati, a koliko god vam bilo teško raditi, pokazat ćete da cijenite to što imate redovni izvor prihoda. Morat ćete odrađivati i nezavršene poslove pojedinih kolega. PRILIKA TJEDNA Uspijete li napuniti baterije tijekom vikenda, novi radni tjedan dobro će započeti.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Svjesnost da ste stvorili dobru osnovu za ugodan životni stil čini vas smirenima. Još uvijek postoje stvari oko kojih se ne možete usuglasiti s partnerom, ali sada o njima ne želite razmišljati. POSAO Izvući ćete korist iz tuđeg rada ili znanja nadarenog kolege. Kvalitetnije i brže ćete napredovati u timskom radu, posebice ako radite s mladim i kreativnim pojedincima. PRILIKA TJEDNA Mogli biste kupiti zanimljivu literaturu ili se odvažiti na polaganje važnog ispita.

Linker
12. rujan 2024 08:04