THE PERFECT COUPLE

 ?STARZ! MOVIE CHANNEL/COURTESY EVERETT COLLECTION
ZVIJEZDE PREDVIĐAJU

TJEDNI HOROSKOP: Strijelci će se naći na udaru zločestih komentara, a Vodenjake očekuje prava eksplozija osjećaja

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 19. do 25. rujna.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 19. do 25. rujna.

VAGA (23. 09. - 22. 10.)

✦✦✦✦

LJUBAV Možda nećete dobiti odmah sve što poželite, jer će vam netko kvariti planove, ali karte su u vašim rukama. Nova saznanja nagnat će vas da promijenite mišljenje i vedrije gledate na budućnost. POSAO Možete računati na podršku suradnika, a upravo u ekipnom radu ostvarit ćete najbolje rezultate. Dogodi li vam se pad koncentracije, kolege će vas motivirati da ne posustanete. KUŠNJA TJEDNA Krajem tjedna mogli biste se naći na udaru kritika zbog nepoštivanja dogovora. Djeca će zahtijevati više odricanja. PRILIKA TJEDNA Unutarnje zadovoljstvo povoljno će se odraziti na vaš izgled.

ŠKORPION (23. 09. - 22. 10.)

✦✦✦✦

LJUBAV Želite se upustiti u novu romansu, no prije toga morate odagnati sjene prošlosti. Pojedinac koji će vas privući bit će vrlo privlačan, ali i prilično nedokučiv i tajanstven. POSAO Iskustvo i intuicija bit će vam dragocjeni saveznici, kako u poslu, tako i s ljudima koji vas okružuju. Bude li vam nedostajalo novca za nove projekte, budite oprezni i ne zadužujte se olako. PRILIKA TJEDNA Pronađite način da promijenite rutinu; priuštite si nešto čime ćete se razmaziti.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV Puno ćete razmišljati o ljubavnom životu i partnerovim postupcima, a zaokupljat će vas i problemi bližnjih. Doznat ćete neke zanimljive pojedinosti koje ćete morati zadržati za sebe. POSAO Naći ćete se na udaru kritika i zločestih komentara. To što oni većinom neće imati nikakvo uporište, neće vam biti neka utjeha. Vaša misija bit će pronalaženje utjecajnih saveznika. PRILIKA TJEDNA Ako se postavite prijateljski, poći će vam za rukom poboljšati mnoge odnose.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Partner bi vas mogao zbuniti svojim zahtjevima i ćudljivim ponašanjem. Mnogo će vam obećati, povlađivati vam, a potom vas neugodno iznenaditi ishitrenim postupcima. POSAO Rutinski i dosadni administrativni poslovi koštat će vas puno živaca. Zametnuti papiri, manjkavi podaci ili pak kritike šefova zagorčat će vam drugu polovinu tjedna. PRILIKA TJEDNA Posvetite se svojim planovima i nemojte se uzrujavati budete li sporije napredovali.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Izvrsno ćete se slagati s okolinom, posebice s mlađima od sebe. Ako ste zauzeti, dobit ćete iskrenu potporu od svog partnera, dok će samci doživjeti pravu eksploziju osjećaja. POSAO Vaš ugled među kolegama i klijentima bit će na zavidnoj razini. Dobit ćete više povjerenja i veće ovlasti, a i priliku da više zaradite. Više ćete trošiti na osobna zadovoljstva. PRILIKA TJEDNA Ostvarit ćete kontakte koji će vam otvoriti put ka bržem napredovanju.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV Intimni odnosi zahtijevat će više ustupaka. Ako ste zaljubljeni, a partner vas povrijedi, ne očajavajte. Morat ćete se prilagoditi novom rasporedu ljubavnih snaga. POSAO Zaokupljat će vas previše toga odjednom pa će vam promicati važni detalji, što će se negativno odraziti na vaš rad. Krajem tjedna bit ćete u prigodi razgovorom riješiti neke dvojbe. PRILIKA TJEDNA Obratite se partneru jednostavnim jezikom i dajte do znanja što očekujete.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV Tvrdoglavim i nepopustljivim ponašanjem naljutit ćete svog izabranika. Dogodi li se kakav nesporazum, bit će vam najlakše okriviti drugu stranu ne priznajući svoj dio krivnje. POSAO Svakodnevne nepredviđene situacije mogle bi produljiti vaš radni dan. Suradnja s kolegama bit će otežana zbog njihove nespremnosti na veći angažman i pružanje informacija. PRILIKA TJEDNA Manje se opterećujte problemima, a više uživajte u malim stvarima.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Jedan suradnik počet će vas erotski privlačiti, no skrivat ćete namjere iza kolegijalnosti i prijateljskog nastupa. Zavođenje i slatko iščekivanje uljepšat će vam svakodnevicu. POSAO Oslanjat ćete se na sebe i svoj rad više nego u sretne okolnosti ili slučajni dobitak. Stjecajem okolnosti upoznat ćete zanimljive ljude s kojima ćete poželjeti blisko surađivati. PRILIKA TJEDNA Kraj tjedna rezervirajte za potpisivanje novih ugovora ili raskidanje starih.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Skloni ste čestim promjenama raspoloženja i mišljenja. U ljubavi ćete imati više uspjeha ako budete manje pričali, a više djelovali. Riječima možete zbuniti ili naljutiti simpatiju. POSAO Shvatit ćete da možete više i bolje, no i da postojeće okolnosti ograničavaju vašu ambiciju. Klonite se rasprava s pojedincima koji su iskusniji od vas ili predstavljaju autoritet. PRILIKA TJEDNA Utorak je pogodan za traženje honorarnog posla i dodatnih izvora zarade.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Inicijativa vašeg izabranika bit će toliko jaka da će vas staviti pod određeni pritisak. Imat ćete osjećaj da morate izgubiti jedan dio sebe da biste mu udovoljili. POSAO Prodorni ste i kreativni, no usporavaju vas neka administrativna ograničenja. Višegodišnja suradnja naći će se na prekretnici, što ćete uskoro prepoznati kao neophodnu promjenu. PRILIKA TJEDNA Uz više optimizma u svojim razmišljanjima lakše ćete izlaziti na kraj s izazovima.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Pred vama su dani uzbudljivih susreta i društvenih zbivanja na kojima ćete plijeniti pažnju okoline. Vaša veza doživjet će kvalitetne pomake uspijete li obuzdati tvrdoglavost. POSAO Izvrsno ćete se snalaziti u zadacima koji zahtijevaju dobru koncentraciju i verbalne sposobnosti. Izvjesne su i sretne okolnosti koje će vam omogućiti da ostvarite financijsko poboljšanje. PRILIKA TJEDNA Angažirajte se oko uređenja doma - surfajte internetom i razgledajte trgovine.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nemirni ste i nesigurni. Partner će vas optužiti da nešto skrivate od njega, a vi ćete dobro znati da nije daleko od istine. U nedjelju ćete morati preispitati svoje emocije i planove. POSAO Svestrani ste i aktivni, a većinom ćete uspješno obavljati i nekoliko poslova u isto vrijeme. Možete se nadati povoljnim vijestima vezanim uz obiteljsku imovinu i investicije. PRILIKA TJEDNA Ako izostane pomoć kolega, oslonite se na vlastite snage i nećete pogriješiti.

Linker
19. rujan 2024 09:51