Buduća mama osvanula je na naslovnici W Magazinea

 INSTAGRAM/W MAGAZINE
Sasvim iskreno

Hailey Bieber o trudnoći: Otkriva što jede, kako se nosila s mučninama i zašto je sretnu vijest ipak odlučila obznaniti

Američka manekenka sa suprugom Justinom Bieberom očekuje prvo dijete, a još uvijek nije poznato kojeg je spola beba niti kada bi točno trebala doći na svijet.

Američka manekenka sa suprugom Justinom Bieberom očekuje prvo dijete, a još uvijek nije poznato kojeg je spola beba niti kada bi točno trebala doći na svijet.

Nakon što je sredinom svibnja otkrila da čeka prvo dijete sa suprugom, glazbenikom Justinom Bieberom, Hailey Bieber ne prestaje biti u središtu pozornosti. Iako informacije o svom privatnom životu vrlo rijetko dijeli s medijima, američka manekenka i poduzetnica osvanula je na naslovnici W Magazina i u opširnom intervjuu progovorila o jutarnjim mučninama, prehrani tijekom trudnoće te zašto je sretnu vijest o prinovi skrivala šest mjeseci.

"Iako sam mogla skrivati trudnoću do samog kraja, nisam to napravila. Skrivanje te informacije počelo mi je predstavljati veliki izvor stresa i nisam mogla u potpunosti uživati", rekla je 27-godišnjakinja koja je u prvom tromjesečju imala velike mučnine i to ne samo ujutro. "Ne razumijem zašto ih nazivaju jutarnjim jer moje su mučnine prva tri mjeseca trajale po cijele dane", rekla je buduća mama koja, otkako je u drugom stanju, pokušava konzumirati što veće količine proteina, uključujući jaja, piletinu i odreske.

Također uživa u već pripremljenim namirnicama iz trgovine zdrave hrane Erewhon u Los Angelesu - inače jednoj od omiljenih među slavnima - i popularnom zdravom napitku kombucha. No, priznaje kako najviše pažnje ipak posvećuje svojim trudničkim željama jer, kako kaže, sluša ono što njezina beba želi. "Vodim računa o tome što mi se jede. Ako mi se, naprimjer, jedan dan jako jede pizza, onda ću ju pojesti bez imalo grižnje savjesti", dodaje Hailey koja za sebe kaže da je prava gurmanka, a dozvolila si je i još jedan veliki luksuz - angažirala je privatnog kuhara koji joj priprema sva jela koja poželi.

image

Justin i Hailey u braku su od 2018., a ovo će im biti prvo dijete

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK

Ovo će njoj i Justinu Bieberu biti prvo dijete, a sretnu su vijest otkrili na društvenim mrežama, objavivši pritom emotivne fotografije i video koji je oduševio njihove pratitelje. Slavni par također je objavio i snimku s obnove zavjeta.

Hailey je nosila bijelu čipkastu haljinu modne kuće Ralph Laurent, dok se Justin odlučio za nešto ležerniji look. Oboje su oduvijek otvoreno govorili o tome kako im je velika želja da jednog dana postanu roditelji, a 27-godišnja manekenka je još 2021. priznala da dulje vrijeme sanja da postane majka.

image

Poznati pjevač i američka manekenka sretnu vijest o prinovi koja im uskoro dolazi otkrili sredinom svibnja

B4859/AVALON/PROFIMEDIA

"Uvijek smo znali da smo usklađeni oko onoga što želimo u našoj budućnosti. Razgovarali smo o tome da se želimo udati mladi, imati obitelj i graditi zajednički život. Čak i prije nego što smo znali da želimo biti jedno s drugim", rekla ja tada u jednom intervjuu.

Ona i pjevač vjenčali su se sredinom 2018. u njujorškoj vijećnici, ali su neko vrijeme od javnosti skrivali da su izrekli sudbonosno "da". Ipak, sve se otkrilo 30. rujna kada su napravili veliko vjenčanje za prijatelje i zarekli se na vječnu ljubav u kapelici Somerset u Blufftonu u Južnoj Carolini.

Linker
05. rujan 2024 11:27