TOMISLAV KRIŠTO/CROPIX
Blista

La vita è bella! Helena Livaković podijelila slatke obiteljske prizore sa sinom Joakimom, baš uživa u majčinskoj ulozi

Fotografije bilježe trenutke s malenim dječakom u prekrasnom vrtu prepunom bilja, a uz njih je i ljubimac Hugo.

Fotografije bilježe trenutke s malenim dječakom u prekrasnom vrtu prepunom bilja, a uz njih je i ljubimac Hugo.

Industrijska dizajnerica Helena Livaković (30) i njezin suprug, nogometni vratar Dominik Livaković (29) početkom ove godine postali su roditelji dječaka Joakima, a koliko ona uživa u svojoj ulozi majke možemo se uvjeriti na društvenim mrežama. Na svom profilu na Instagramu podijelila je nekoliko fotografija na kojima uživa u igri sa sinčićem u vrtu i kući, a pridružio im se i ljubimac, haski Hugo.

Helena svoje modne kombinacije nikada ne prepušta slučaju i pazi na svoj stil pa je ovaj put nosila trendi traperice ravnog kroja i bijelu košulju, a minimalističku kombinaciju zaokružila je s crnim mokasinama.

Helena je rodila početkom godine u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a vijest o dolasku sina u njihovu obitelj sretni roditelji uspjeli su dugo skrivati od javnosti.

image

Roditelji sina Joakima postali su u siječnju ove godine

TOMISLAV KRIŠTO/CROPIX

Iako ne istupa često u medije, Helena je u travnju samo za Gloriju govorila o tome kako se snašla u novoj ulozi i kakav je Dominik otac.

"Moj prvi doživljaj majčinstva je bio predivan. S obzirom na to da nisam previše razmišljala o tome kako ću se snaći kao mama, nisam si stvorila pritisak i određena očekivanja, ali naravno da je bilo i iznenađenja – neke stvari idu samo iz iskustva. S izazovima majčinstva se pokušavam nositi prirodno, tako da iako postoje trenuci koji su neočekivani ili zahtijevaju prilagodbu, zasad se trudim uživati u svakom trenutku. Joakim i ja smo vrlo brzo uhvatiti neki zajednički ritam, a za pomoć tu su uvijek moja i Dominikova obitelj. Prva tri mjeseca su mi proletjela u trenu", otkrila je tada Helena i dodala da su ona i njezin suprug poprilično slični, pa su se i oko imena bez problema dogovorili.

Dječakovo krštenje održano je u srpnju što je na društvenim mrežama otkrila menadžerica Vatrenih Iva Olivari koja je na svom profilu na Instagramu podijelila nekoliko fotografija iz crkve svetog Petra Apostola u Zagrebu, a na kojima osim nje, s ponosnim roditeljima poziraju i Domagoj Vida i njegova supruga Ivana, pa su neki pretpostavili kako su oni bili kumovi.

Ljubavna priča Zagrepčanke i Zadranina započela je 2017. godine slučajnim poznanstvom preko zajedničkih prijatelja, pred oltar su stali prije dvije godine u njegovu rodnom gradu, a onda im je kao kruna ljubavi u siječnju ove godine stigao Joakim.

image

Helena i Dominik vjenčali su se u njegovom rodnom gradu 2022. godine

LUKA GERLANC CROPIX
Linker
10. listopad 2024 11:43