Sarah Jessica Parker

 CHARLY TRIBALLEAU/AFP/PROFIMEDIA
Kultno izdanje

Baš kao prije 24 godine: Sarah Jessica Parker ponovno je odjenula istu vintage bluzu luksuznog francuskog brenda

Američka glumica snimljena je u New Yorku na setu snimanja treće sezone serije "I tek tako..." u stylish komadu koji je dio modne arhive "Seks i grada".

Američka glumica snimljena je u New Yorku na setu snimanja treće sezone serije "I tek tako..." u stylish komadu koji je dio modne arhive "Seks i grada".

Kada pomislimo na Carrie Bradshaw, protagonisticu kultne hit serije "Seks i grad" čije epizode na malim ekranima većina nas nije propuštala, odmah nam, osim njezinih ljubavnih zavrzlama, na pamet padnu i nezaboravne modne kombinacije. Lik iz kultne serije, koji je tako dobro utjelovila Sarah Jessica Parker, vrlo je brzo postao inspiracija koja diktira trendove.

Oduvijek je bila odvažna, posebna, svoja, a njezini su lookovi i dan danas nešto o čemu se priča. Američka glumica i u privatnom životu, a ne samo na malim ekranima, voli reciklirati određene komade iz svoje garderobe, a izgleda kako će se u novoj, trećoj sezoni "I tek tako..." pojaviti u još jednom kultnom looku.

Riječ je o lepršavoj vintage bluzi francuskog brenda Chanel koju je Carrie nosila 2000. u epizodi "Hot Child In the City", a sada su je fotografi snimili u New Yorku na setu u tom istom komadu. No umjesto capri hlača, svilene marame i Chanel bluze s pastelnim uzorkom koju je nosila prije 24 godine, ovaj ju je put iskombinirala na efektnu midi ljubičastu suknju i otvorene sandale s visokom potpeticom.

image

Sarah Jessica Parker

GOFFPHOTOS.COM/GOFF PHOTOS/PROFIMEDIA

Iako još uvijek nije poznato kada točno izlaze nove epizode treće sezone serije "I tek tako...", već prvi pogled na set dao nam je, i više nego zanimljiv uvid u lookove koje ćemo imati prilike gledati. Tako smo nedavno pisali o šarenoj boho haljini dizajnera Ossieja Clarka koju je glumica na setu odvažno iskombinirala s glomaznim pufastim Maryam Keyhani šeširom, Pierre Cardin kožnom torbicom te, dosad nimalo specifičnim za njezin styling - ortopedskim Dr. Scholl natikačama.

image
ROBERT O‘NEIL/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA
Linker
05. rujan 2024 11:07