CHARLY TRIBALLEAU AFP
Odlično joj pristaje

Blake Lively zablistala u Versace haljini koju je prije 22 godine nosila Britney: "Ona je ultimativna kraljica"

Američka glumica za premijeru novog filma "Priča završava s nama" u New Yorku odlučila se za kultnu haljinu, a sve kako bi odala priznanje slavnoj pjevačici povodom najave njezinog autobiografskog filma.

Američka glumica za premijeru novog filma "Priča završava s nama" u New Yorku odlučila se za kultnu haljinu, a sve kako bi odala priznanje slavnoj pjevačici povodom najave njezinog autobiografskog filma.

Blake Lively ponovno je oduševila svojim lookom na premijeri njezina novog filma "Priča završava s nama", ovog puta u New Yorku. Američka glumica za crveni je tepih odabrala svjetlucavu midi Versace haljinu, a riječ je o kreaciji iz kolekcije poznatog talijanskog brenda za jesen 2002.

image
CINDY ORD GETTY IMAGES VIA AFP

Blake je look dodatno upotpunila zlatnim sandalama s potpeticom te Lorraine Schwartz dizajnerskim nakitom, a haljina u kojoj je glumica plijenila pažnju posebna je po tome što ju je prije 22 godine na Tjednu mode u Milanu nosila pjevačica Britney Spears.

image

Britney Spears nosila je tu istu haljinu u Milanu 2002.

C3468 BETTINA SCHWARZWäLDER/DPA/PROFIMEDIA

Na društvenim je mrežama nakon premijere objasnila i zašto je rekreirala vintage izgled slavne pjevačice. "Ultimativna kraljica zbog koje svi želimo blistati te pisati i dijeliti svoje priče", započela je.

"Britney, svi mi milenijalci imamo priču o trenutku ili godinama za koje si nas natjerala da zablistamo i pobudimo strahopoštovanje sa snagom, radošću i neizmjerno napornim radom. Hvala ti na tvom primjeru i doprinosu ženama koje pričaju svoje priče. Tako sam uzbuđena zbog tvog biografskog filma i svega što dolazi s njim", napisala je Blake koja joj je ovom gestom odala počast.

Naime, ovih je dana i sama pjevačica potvrdila kako uskoro izlazi autobiografski film o njezinom životu, temeljen na memoarima "Žena u meni" objavljenima krajem listopada 2023. Knjiga je dobila mnogo pohvala kritičara i prevedena je na čak 26 jezika. Britney je u memoarima po prvi put nakon godina šutnje iskreno progovorila o privatnom životu, a između ostalog, otvoreno je govorila i o odnosu s bivšim dečkom Justinom Timberlakeom.

Linker
12. rujan 2024 18:46