PRESS
Dodir luksuza

Delikatna ljepotica: Zarina torbica s perjem je model koji obavezno želimo u svojoj kolekciji

Torbica originalnog dizajna kombinira suprotnosti i sjedinjuje ih u modno savršenstvo.

Torbica originalnog dizajna kombinira suprotnosti i sjedinjuje ih u modno savršenstvo.

Postoje modeli posebniji od ostalih, oni koji oduševljavaju na prvu, a upravo takva je i ova neodoljiva torbica koju smo pronašli u popularnoj high street trgovini. Naime, Zara je predstavila cijeli niz fenomenalnih torbica, a nas je zaintrigirala kreacija od ružičastog perja u chic kombinaciji s metalnim elementima zlatnog sjaja. Toliko jednostavna, a efektna, ova torbica će biti sasvim dovoljna da podigne svaki outfit. Najbolje će se istaknuti uz jednostavne, monokromatske stylinge poput onih u bijeloj ili nekoj od puderastih nijansi.

image
PRESS

Njen pomno osmišljeni dizajn odlično suprotstavlja krute i hladne elemente nasuprot mekim i prozračnim, odnosno čini savršen sklad strogih geometrijskih formi i lepršavih tekstura, što je čini jedinstvenom i savršeno otmjenom. Svakako treba naglasiti i perfektan spoj boja, naime, glamurozna zlatna i nježna ružičasta u ovom slučaju funkcioniraju kao savršeni modni partneri.

image
PRESS

Ova prava modna poslastica zatvara se na magnet, a dolazi u veličini 11x20x10 centimetara po cijeni od 39,95 eura. Može se nositi u ruci, ali i na ramenu, jer sadrži i dugački zlatni lanac. Njen luksuzni dizajn potvrđuje i jednako privlačnu unutrašnjost, koja je obložena delikatnom satenskom teksturom s malenim džepićem za sitnice i metalnom pločicom. Dakle, ovo je komad koji svakako želimo u svojoj kolekciji!

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
Linker
05. rujan 2024 11:09