Dua Lipa

 INSTAGRAM/DUA LIPA
Stilski pogodak

Dua Lipa ima predivan vintage top poznatog brenda koji nas je oduševio, zbog ovoga želimo da ljeto traje zauvijek

Riječ je o komadu kojeg je teško naći na tržištu, a slavna glazbenica iskominirala ga je uz bijele lanene hlače i metalik bikini.

Riječ je o komadu kojeg je teško naći na tržištu, a slavna glazbenica iskominirala ga je uz bijele lanene hlače i metalik bikini.

Posljednjih godina, naročito u ljeto i proljeće, cvjetni motivi nezaobilazan su detalj brojnih modnih kombinacija koje viđamo na trendsetericama, a iza toga stoje dva razloga. Prvo, simboliziraju prirodu, svježinu i promjenu godišnjih doba, što unosi element prirodne ljepote i harmonije u dizajn odjeće, a drugo, cvjetovi dolaze u raznim oblicima, bojama i veličinama i tako dizajnerima pružaju veliku kreativnu slobodu. Mogu se stilizirati na bezbroj načina, od suptilnih i elegantnih pa sve do dramatičnih i upečatljivih kombinacija. Idealan su detalj za dnevne izlaske, ali i za otmjenije prigode. Iako je, kada govorimo o cvijeću, i dalje najpopularniji motiv ruže, zahvaljujući poznatim svjetskim brendovima kao što su Loewe i Jean Paul Gaultier popularizirali su se anturij i hibiskus, a sve češće modne kombinacije podižu i karanfili.

image

Lako se može stilizirati uz sve ljetne kombinacije

MOSCHINO
image

Dua Lipa

INSTAGRAM/DUA LIPA

Da su sjajan izbor kada govorimo o ljetnim kombinacijama uvjerili smo se i na primjeru pjevačice Dua Lipe koja na svom odmoru u Italiji nosila predivan končani Moschino top ukrašen karanfilima u ružičastoj boji koji je privukao brojne poglede, a iskombinirala ga je s bijelim lanenim hlačama i metalik bikinijem koji se nazirao ispod topa čija je cijena gotovo 815 eura, no s obzirom na to da je riječ o vintage komadu teško ga je naći na tržištu. Ležeran summer look Dua Lipe dodatno su podigle Tiffany & Co. dijamantne naušnice koje stoje 6240 eura. Riječ je o nakitu iz kolekcije Tiffany Lock, a slavna glazbenica posjeduje i nekoliko narukvica iz iste linije.

Linker
19. rujan 2024 04:46