DEDE/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
Jedva čekamo!

Izdvojili smo najupečatljivija izdanja Kate Moss, mislimo da znamo kako će izgledati Zarina kolekcija s njezinim potpisom

U prodaju stiže 30. studenog, a sastoji se od odjeće i modnih dodataka namijenjenih večernjim izlascima.

U prodaju stiže 30. studenog, a sastoji se od odjeće i modnih dodataka namijenjenih večernjim izlascima.

Nakon što je Zara početkom listopada lansirala kolekciju nastalu u suradnji s legendarnim dizajnerom Stefanom Pilatijem, španjolski high street brend ne staje s hit kolaboracijama.Ovih je dana tako najavljena nova suradnja s manekenkom Kate Moss koja će se pretežito sastojati od večernjih, odnosno party komada. Kolekcija će biti dostupna od 30. studenog u svim Zara poslovnicama, kao i na službenim stranicama poznatog brenda.

image

Kate Moss

PROFIMEDIA

"Za ovu kolekciju, željela sam stvoriti savršene party outfite, komade koji izgledaju elegantno, ali s određenim pomakom. Kombinirajući klasične krojeve s pravom dozom glamura - tako bih ja opisala novu suradnju sa Zarom", najavljuje Kate kojoj ovo nije prva suradnja sa Zarom. Naime, dvije godine ranije manekenka je radila na limitiranoj kolekciji pod nazivom "Into The Night", a ona se isto bazirala na večernjim komadima.

Što se tiče samog stila kolekcije, pretpostavljamo da će se bazirati na stilu same Kate koja je, sve do danas, ostala vjerna svom rock-chic stilu. S obzirom na to da još uvijek ne znamo koji će se komadi točno mogli pojaviti u kolekciji, odlučili smo se prisjetiti najupečatljivijih večernjih lookova slavne manekenke od 1990-ih pa sve do danas.

image
RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image
RICHARD YOUNG/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
image
FOCUS PICTURES/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA
image
PALACE LEE, PACIFICCOASTNEWS/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA
image
FAMEFLYNET.UK.COM/SPLASH_/PROFIMEDIA
image
DEDE/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
NO CREDIT/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA
image
SEAN ROBERTSCOLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA
image
LENSI PHOTOGRAPHY/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Od bezvremenskog leopard uzorka koji je i ove jeseni u modi pa sve do strukiranih večernjih haljina u crnoj boji koju pogotovo voli nositi, jedno je sigurno - ako će nova Zara x Kate Moss kolekcija izgledati barem približno poput izdanja manekenke, jedva ju čekamo vidjeti, ali i isprobati.

Linker
14. listopad 2024 15:02