Severina

 MATEA SMOLČIĆ SENČAR
Već ju je imala

Jako stylish! Severina na koncertu Coldplaya doslovno blistala u istom modelu haljine koji je prošle godine nosila Irina Shayk

Osim na koncertu Coldplayja u Beču, efektnu kreaciju brenda Paco Rabbane naša je pjevačica nosila i prije nekoliko mjeseci na vlastitom nastupu u Zadru.

Osim na koncertu Coldplayja u Beču, efektnu kreaciju brenda Paco Rabbane naša je pjevačica nosila i prije nekoliko mjeseci na vlastitom nastupu u Zadru.

Coldplay je trenutno na svojoj "Music of the Spheres" turneji, u čijem je sklopu sinoć održan drugi od četiri zakazana koncerta u Beču. Na jednom od njih bila je i Severina koja je snimku s koncerta podijelila sa svojim mnogobrojnim pratiteljima na društvenim mrežama.

"Valja nekad otići s prijateljima na koncert koji nije moj... Kolege, WOW, bilo je nezaboravno", napisala je o opisu objave, a na nastupu britanske grupe s njom su, između ostalih, bile i njezina nećakinja Mia Popović te prijateljica Andrea Čermak.

Osim odlične atmosfere, oduševio nas je i Severinin stylish outfit. Naime, naša pjevačica, i inače poznata po odličnom smislu za modu, za ovu je priliku odjenula efektnu Paco Rabanne mini haljinu s V izrezom i upečatljivim šljokičastim elementima, a look je dodatno upotpunila visokim chunky kožnim čizmama i oversized Vetements traper jaknom.

Ipak, najviše je pozornosti privukla upravo njezina haljina, a zapravo je riječ o kreaciji nastalo u kolaboraciji H&M-a i Paca Rabbanea koju je prošle godine u Parizu nosila i poznata manekenka Irina Shayk. Osim toga, ovo nije prvi put da Severina nosi spomenutu haljinu - istu je imala i na nedavnom nastupu u Zadru, a tada ju je iskombinirala zajedno sa zlatnim salonkama s potpeticom.

image

Istu haljinu lani je u Parizu nosila slavna manekenka koja je ispod nje imala bijelu mini haljinu obrubljenu čipkom

H&M/MEGA/THE MEGA AGENCY/PROFIMEDIA

Osim Severine, na koncertu britanskog benda bili su i influenceri te voditelji plesne škole Mario Mrkić i njegova zaručnica Antea Franjić, kao i Iva Todorić.

Linker
05. rujan 2024 11:11