COACH/PLANET/PROFIMEDIA
Ipak nije kraj?

Jennifer Lopez osvanula u novoj kampanji, a svima je za oko zapeo vjenčani prsten na njezinoj ruci

Iako su iz dana u dan sve glasnija šuškanja o razvodu s Benom Affleckom u kampanji za Coach latino diva pozirala je s nakitom koji joj je darovao suprug.

Iako su iz dana u dan sve glasnija šuškanja o razvodu s Benom Affleckom u kampanji za Coach latino diva pozirala je s nakitom koji joj je darovao suprug.

Narušen bračni odnos Jennifer Lopez (54) i Bena Afflecka (51) ne prestaje intrigirati svjetsku javnost. Nakon što je nedavno američki magazin People objavio da se slavni glumac iselio iz vile vrijedne 60 milijuna dolara u kojoj je živio s Jennifer Lopez mnogi su uvjereni da je samo pitanje dana kada će supružnici otkriti da se razvode. No, jedan detalj na ruci glumice, pjevačice i producentice otkriva da još uvijek ima nade za rješavanje razmirica i bolju budućnost. Naime, na najnovijoj reklamnoj kampanji za brend Coach na Lopezinoj ruci i dalje se vidi nakit koji joj je darovao Ben. Popularna pjevačica objavila je niz fotografija iz kampanje na svom Instagramu na kojima pozira s osmijehom na licu, a posebno se ističe njezin vjenčani prsten i masivni zeleni zaručnički prsten s rijetkim zelenim dijamantom vrijednim između 5 i 10 milijuna dolara kojeg joj je darovao Ben. "Klasika s razlogom", napisala je u opisu fotografija koje je objavila.

image

Jennifer Lopez u kampanji za Coach

COACH/PLANET/PROFIMEDIA

Latino diva se nedavno odlučila povući od svega i utjehu potražiti na odmoru s prijateljicama u Italiji, a tijekom putovanja Europom, Affleck (51) je bio u Los Angelesu, gdje je snimao film "Računovođa 2", i provodio vrijeme sa svojom djecom - kćeri Violet (18), Seraphinom (15) i sinom Samuelom (12) koje dijeli s bivšom suprugom Jennifer Garner. Lopez i Affleck, poznati pod nadimkom "Bennifer", prvi su put bili u vezi početkom 2000-ih. Zaručili su se 2002. godine, ali su prekinuli zaruke i razišli se 2004. godine. Ponovno su se povezali u proljeće 2021. godine, a u travnju 2022. godine Ben je ponovno zaprosio Jennifer. Vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu održanoj u poznatoj kapelici za vjenčanja Little White Wedding Chapel. Par je želio privatno i skromno vjenčanje, daleko od očiju javnosti, a Lopez je podijelila vijest o njihovom vjenčanju putem svog newslettera, rekavši kako je to bilo upravo ono što su željeli - jednostavno i puno ljubavi.

image

Ben Affleck i Jennifer Lopez

FILIPPO MONTEFORTE AFP

No, omiljeni povratinički par na razočaranje mnogih ipak, kako trenutačno izgleda, nije zaživio. Ben i Jen žive odvojene živote i navodno nemaju planove za zajedničko ljeto. Izvor blizak paru izjavio je da se pjevačica i glumica dovoljno trudila oko njih dvoje i da više ne osjeća da može učiniti bilo što kako bi spasila vezu u kojoj je Affleck predugo bio mrzovoljan i negativan, a nagađa se i da se vratio starim porocima s kojima ona više ne može izaći na kraj. "Jenny je dosta. Stvarno se trudila, ali više ne može. Naime, ne postaje ništa bolje, već je još gore", izjavio je izvor za Daily Mail.

Linker
06. rujan 2024 23:35