THE STYLE STALKER LAUNCHMETRICS/SPOTLIGHT
Must have

Još uvijek niste pronašli natikače za ljeto? Nema veze, jer izdvajamo naših 9 favorita sa sniženja

S obzirom na to da je riječ o jednom od vječnih ljetnih klasika, koliko god u ormaru imali, uvijek postoji razlog za kupiti barem još jedan par.

S obzirom na to da je riječ o jednom od vječnih ljetnih klasika, koliko god u ormaru imali, uvijek postoji razlog za kupiti barem još jedan par.

Natikače su neizostavan dio naše ljetne garderobe, a riječ je o komadu koji će zadovoljiti gotovo svaki stil. Od chunky modela koji su savršeni za opuštene šetnje po gradu ili dan na plaži pa sve do elegantnih kožnih koji se mogu nositi na večernja druženja ili romantičnu večeru na moru... Za koji se god model odlučili, sigurno nećete pogriješiti.

U slučaju da još uvijek niste pronašli svoj par, a tek se spremate za odlazak na godišnji odmor, iz aktualne ponude brenda Replay izdvojili smo nekoliko favorita. Da stvar bude još bolja, svi modeli trenutno su sniženi pa je idealno vrijeme da ih nabavite.

Ženske natikače koje su nas osvojile na prvi pogled dolaze u raznim kombinacijama boja koje će se s lakoćom uklopiti u svaki outfit, a najviše su nam se svidjeli modeli u vedrim nijansama. Osim što izgledaju izuzetno moderno i trendi, udobne su i čvrste pa ih možemo nositi i duže vrijeme.

image

Replay Hola zlatne natikače (102 eura)/Replay Hola block zelene natikače (95,90 eura)/Replay Noemi double bijele sandale (75,90 eura)

REPLAY
image

Replay Noemi cross bež natikače (88,20 eura)/Replay Muddy crne sandale s kopčama (72,80 eura)/Replay zlaten natikače s kopčama (72,80 eura)

REPLAY

Osim ženskih modela, također smo izdvojili tri favorita iz muške kolekcije. Ove udobne i ležerne natikače savršene su za svakodnevne ljetne aktivnosti, bez obzira na to preferirate li radije sportske modele za aktivne dane ili elegantnije kožne za opuštene večeri. Moguće ih je kombinirati s bermudama ili laganim lanenim hlačama za opušten i trendi ljetni outfit.

image

Replay Up Quar P crne muške natikače (36,40 eura)/Replay Up white zelene muške natikače (28,70 eura)/Replay Up low plave natikače (20,81 eura)

REPLAY
Linker
12. rujan 2024 14:50