PROMO
I privatno ga obožava

Joško Gvardiol postao je zaštitno lice luksuznog kanadskog brenda odjeće i oduševio u ulozi manekena, ovo je rezultat

MACKAGE je predstavio svoju novu kolekciju za jesen 2024., spajajući vrhunski sportski duh hrvatskog braniča Manchester Cityja s njihovom predanošću izradi i performansama.

MACKAGE je predstavio svoju novu kolekciju za jesen 2024., spajajući vrhunski sportski duh hrvatskog braniča Manchester Cityja s njihovom predanošću izradi i performansama.

Kanadski luksuzni brend MACKAGE ove je sezone lansirao svoju novu kolekciju pod nazivom “Protect your craft”, a lice koje je odabrano predstavljati kampanju, talentirani je branič Manchester Cityja I hrvatske nogometne reprezentacije, Joško Gvardiol.

Miljenik hrvatske publike, 22-godišnji lijevi bek, cijenjen je od strane kolega I statistike, trenutno je jedan od najboljih braniča na svijetu. Nedavno je osvojio prvenstvo Premier lige, te si dodatno učvrstio svoju poziciju kao jednog od najperspektivnijih mladih talentiranih sportaša danas.

image
PROMO

Joško je naime pristao biti lice nove kolekcije baš zato što je ljubitelj brenda i u privatnom životu. "Mackage se savršeno uklapa u moj svakodnevni ormar, pružajući savršenu kombinaciju zaštite od vremenskih uvjeta i stilske funkcionalnosti. Bilo da sam na terenu ili u svakodnevnom životu, Mackageovi dizajn i krojevi osiguravaju mi udobnost s dozom stila, bez obzira na uvjete”, rekao je Gvardiol.

image
PROMO

Ove sezone, Mackage izlazi na teren s lansiranjem kolekcije "Protect Your Craft". Kampanja se temelji na zajedničkim vrijednostima preciznosti, inovacije i funkcionalnosti, spajajući Mackageov nepokolebljiv fokus na izradu i performanse s Joškovom neusporedivom predanošću kao vrhunskog sportaša. I baš su zato – savršen spoj. Joško je stiliziran u najnovijoj Mackageovoj kolekciji za jesen ‘24, naglašavajući predanost brenda zaštiti performansi pojedinaca, bilo na nogometnom terenu ili u njihovom svakodnevnom životu.

image
PROMO

Inspiriran iskustvom svoje braće u kožnoj industriji, Eran Elfassy osnovao je MACKAGE 1999. godine. Misija je bila jasna: unaprijediti vanjsku odjeću jedinstvenom ravnotežom mode i zaštite. MACKAGE kolekcije kombiniraju samo najfiniju kožu, perje i vunu s prepoznatljivim krojenim siluetama, dramatičnim stiliziranjem i preciznim detaljima. Temeljne vrijednosti brenda su nepokolebljiva predanost iznimnoj kvaliteti, održivosti i visokoučinkovitoj zaštiti bez kompromisa u estetici: filozofija koja je temeljno promijenila igru vanjske odjeće, potičući MACKAGE da postane jedan od najprestižnijih luksuznih brendova vanjske odjeće na svijetu.

Linker
07. rujan 2024 14:30