SHUTTERSTOCK
Trendi komad

Kakve ćemo jakne nositi ove jeseni? Bella Hadid ima jedan od must have modela, a mi smo sličan pronašli u Massimo Dutti kolekciji

Radi se o komadu koji možemo nositi u različitim prigodama, a zahvaljujući njegovoj jednostavnosti i chic izgledu pristaje gotovo svim odjevnim kombinacijama.

Radi se o komadu koji možemo nositi u različitim prigodama, a zahvaljujući njegovoj jednostavnosti i chic izgledu pristaje gotovo svim odjevnim kombinacijama.

Kako kolovoz polako prolazi, tako se sve više okrećemo jesenskim trendovima i planiranju garderobe za hladnije dane. Između ostaloga, sudeći po brojim trendsetericama čije stilove rado pratimo, jedan od najvećih hitova u nadolazećoj sezoni bit će jakne od brušene kože. Toga je svjesna i Bella Hadid koja nosi upravo takav oversized model u smeđoj boji, a fotografiju u njoj objavila je na svom Instagram profilu.

Upravo se za jakne od brušene kože predviđa kako bi mogle postati jedan od najvećih hitova ove jeseni, a to nas zapravo nimalo ne čudi jer je riječ o odličnom komadu za prijelazno razdoblje koji pristaje gotovo svim modnim kombinacijama. Naime, jaknu od brušene kože možemo nositi u casual varijanti s trapericama i klasičnim T-shirtom za ležeran dnevni look, ali će nam također dobro pristajati ako je kombiniramo zajedno sa suknjom ili nekom mini haljinom za večernji izlazak.

Sličan model jakne koju nosi Bella odlučili smo pronaći u aktualnoj ponudi, a favorit nam je smeđa jakna od brušene antilop kože iz nove Massimo Dutti kolekcije. Riječ je o modelu s ovratnikom i dva našivena džepa s preklopom koji dolazi u veličinama od XS pa sve do L, a moguće ga je kupiti po cijeni od 299 eura.

image

Massimo Dutti jakna od brušene kože (299 eura)

MASSIMO DUTTI
Linker
15. rujan 2024 06:49