Lunilou i IZAKOVA najavili ljetni projekt Adria Tour 2024

 PRESS
Adria Tour 2024

Lunilou i IZAKOVA najavili ljetni projekt s uzbudljivim pop-up događanjima koje vrijedi posjetiti

Ovih su dana službeno najavljeni zanimljivi eventi u organizaciji poznatih održivih hrvatskih brendova, koje će moći posjetiti i turisti i lokalno stanovištvo od Istre do juga Hrvatske.

Ovih su dana službeno najavljeni zanimljivi eventi u organizaciji poznatih održivih hrvatskih brendova, koje će moći posjetiti i turisti i lokalno stanovištvo od Istre do juga Hrvatske.

Lunilou i IZAKOVA team predstavili su seriju pop-up trgovina koje će obići najljepše priobalne gradove Hrvatske, pozivajući sve da se pridruže i osobno dožive njihove jedinstvene proizvode. Posebna događanja održat će se na nekoliko prekrasnih lokacija duž Jadranske obale. U rovinjskom hotelu Lone moći će ih se pronaći od 2. do 7. srpnja, u Opatiji će biti u Umjetničkom paviljonu Juraja Šporera od 9. do 14. srpnja, u Zadru od 18. do 21. srpnja, Splitu od 23. do 28. srpnja, dok će im posljednja stanica biti Dubrovnik od 30. srpnja do 4. kolovoza. Informacije o svim lokacijama bit će dostupne naknadno na društvenim stranicama.

image
PRESS

Njihovi posjetitelji imat će priliku istražiti i kupiti proizvode brendova lunilou i IZAKOVA, koji su poznati po svojoj predanosti održivosti i kvaliteti. Vjerujemo kako će vas oduševiti oni specijalni, a za čije je ilustracije zaslužna predivna Mateja Sučević. Mateja je svakom gradu svojim ilustracijama posvetila posebnu pažnju te na svaku ilustraciju dodala neki specifičan Lunilou detalj.

image

Nela Đinđić na predstavljanju ljetnog projekta Adria Tour 2024.

PRESS

Lunilou, posvećen proizvodnji ekološki prihvatljivih i visokokvalitetnih proizvoda za djecu i odrasle, ima misiju promicanja zdravog načina života kroz korištenje prirodnih materijala. IZAKOVA, poznata po modernim i inovativnim modnim rješenjima, spaja tradiciju i suvremeni dizajn, osiguravajući da svaki proizvod bude izrađen s posebnom pažnjom na detalje i kvalitetu.

Doživite jedinstvene proizvode u prekrasnom okruženju

Adria Tour 2024. nije samo serija pop-up trgovina. To je poziv da se angažirate s ovim brendovima u prekrasnom i jedinstvenom okruženju, obogaćujući vaše ljetno iskustvo duž hrvatske obale. Bilo da ste lokalac ili turist, ovi događaji su osmišljeni da vam pruže nezaboravno i zabavno iskustvo, omogućujući vam da otkrijete lunilou i IZAKOVA proizvode u privlačnom i slikovitom okruženju.

image

Maja Blažević

PRESS

"Vjerujemo da će naša suradnja s prestižnim lokacijama, kao što su Hotel Lone u Rovinju i Umjetnički paviljon Juraj Šporer u Opatiji, ne samo privući posjetitelje već i dodati novu dimenziju ovim uglednim mjestima, nudeći jedinstvenu kombinaciju kupovine i odmora", rekla je osnivačica brendova Izabel Kovačić. "Zabilježite datume i pridružite nam se u nekom od ovih fantastičnih gradova. Učinimo ovo ljeto nezaboravnim zajedno, slaveći održivu modu i kvalitetnu izradu. Radujemo se što ćemo vas dočekati na Adria Touru 2024. i podijeliti našu strast prema ekološkim i inovativnim proizvodima s vama", dodala je Izabel.

image
PRESS
image

Iva Pauzar i Anja Gospodnetić

PRESS
image

Izabel Kovačić i Ivan Čosić

PRESS
image

Jelena Balić i Rajna Raguž

PRESS
image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
Linker
14. listopad 2024 14:23