ON/INSTAGRAM
Epski dvoboj

Obožavaju ga slavni: Zendaya i Roger Federer zvijezde su nove kampanje švicarskog brenda

Kolekcija Roger PRO spojila je umirovljenog tenisača i dugogodišnjeg ambasadora brenda i glumicu iz filma "Challengers". Odigrao se meč za pamćenje.

Kolekcija Roger PRO spojila je umirovljenog tenisača i dugogodišnjeg ambasadora brenda i glumicu iz filma "Challengers". Odigrao se meč za pamćenje.

Višestruki teniski prvak Roger Federer i jedna od najtraženijih glumica nove generacije Zendaya udružili su snage i snimili reklamu za švicarski brend sportske obuće On. Četrdesetdvogodišnji švicarski sportaš i petnaest godina mlađa američka glumica novom kampanjom, u kojoj su nam servirali meč zračnog tenisa, oduševili su obožavatelje diljem svijeta.

"Ovo je savršeni balans, Zendayi nije bilo nužno previše znanja o tenisu, a ni Rogeru o glumi. Kakav marketinški pogodak”, neki su od komentara na društvenim mrežama. Kampanja brzim i ritmičnim pokretima kamere neodoljivo podsjeća na hit film "Challengers" koji je u kina stigao ovo proljeće, a Zendaya u njemu tumači glavnu ulogu - Tashe Duncan.

Obožavatelji su pozdravili i povratak Zendayinog lika, perspektivne mlade tenisačice koja se povlači nakon ozbiljne sportske ozljede, a potom i preuzima sportsku karijeru svog supruga Arta Donaldsona kojeg tumači Mike Faist, u pripremama za važan meč protiv njegovog suparnika Patricka Zweiga, kojeg utjelovljuje Josh O‘Connor. Ova sportska drama obilježena je nestvarnom kemijom među likovima, glazbom te specifičnim načinom snimanja teniske loptice iz prvog lica što je na kratko primijenjeno u novoj sportskoj reklami.

Ova moćna kampanja nastavak je suradnje Federera i švicarskog brenda iza kojeg stoji Olivier Bernhard. Sam osnivač, 2010. godine, krenuo je s proizvodnjom tenisica koje vam pružaju osjećaj kao da hodate po oblacima. Motivaciju je pronašao u prirodi koju često posjećuje zahvaljujući svojoj ljubavi prema planinarenju, a nakon što je shvatio da nema adekvatnu obuću koja zadovoljava njegove standarde u suradnji s partnerima pokreće brend koji je danas vrlo cijenjen među najpoznatijim sportašima na svijetu. Uslijedila je i suradnja s Federerom koja je samo još više podigla svijest o brendu. „Otkrio sam da je Federer veliki obožavatelj naše obuće i bilo je skroz logično da napravimo i njegovu kolekciju. Tako su nastali Roger PRO modeli”, istaknuo je svojedobno Bernhard koji će zahvaljujući novoj kampanji i angažmanu nove glumačke zvijezde zasigurno steći još veću popularnost brenda.

image

Zendaya i Roger Federer

YOUTUBE/ON CAMPAIGN
Linker
08. rujan 2024 02:26