MANGO
Shopping vodič

Počelo je ljetno sniženje u Mangu: Donosimo popis najboljih komada koje možete "uhvatiti" po povoljnijim cijenama

Kako bi na najbolji mogući način dočekali službeni početak ljeta te pritom upotpunili i osvježili svoju garderobu, španjolski brend za nas je pripremio popuste i do 50 posto na određene komade.

Kako bi na najbolji mogući način dočekali službeni početak ljeta te pritom upotpunili i osvježili svoju garderobu, španjolski brend za nas je pripremio popuste i do 50 posto na određene komade.

Ljeto je savršeno doba godine da osvježimo i upotpunimo vlastitu garderobu, a sezonska sniženja već su počela. Jedan od high street brendova koji je već krenuo s tim je Mango čija nas je bogata ponuda naprosto oduševila. Kako bi na najbolji mogući način dočekali službeni početak ljeta te pritom upotpunili i osvježili svoju garderobu, španjolski brend za nas je pripremio popuste i do 50 posto na određene komade. Ima tu uistinu svega - od pletiva, laganih ljetnih košulja, haljina za posebne prilike, preko raznovrsnih modnih dodataka pa sve do sandala koje su neizostavna obuća u sezoni koja je pred nama. U nastavku vam donosimo najbolje ulove koje se isplati "uhvatiti" na ovosezonskom, ljetnom sniženju.

Klasični komadi nešto su na što se, bez sumnje, uvijek isplati potrošiti novac, ali još je bolje ako iste možemo nabaviti po sniženoj cijeni. Bijeli pamučni T-shirt jedan je od takvih bezvremenskih komada koji nikada ne izlazi iz mode, a savršeno izgleda u gotovo svakoj odjevnoj kombinaciji. Bez obzira na to nosimo li ga na baggy traperice, lanene hlače ili satenske suknje, bazični T-shirt nešto je s čime jednostavno ne možemo pogriješiti.

image

Mango pamučni T-shirt (prije 8,99 eura, sada 6,99 eura)

MANGO
image

Mango 100-posto pamučni T-shirt (prije 15,99 eura, sada 12,99 eura)

MANGO

Već smo ranije pisali kako su prsluci jedan od najtraženijih modnih komada ovog ljeta, a neki po sniženim cijenama nalaze se i u Mango ponudi.

image

Mango prsluk s ovratnikom oko vrata (prije 45,99 eura, sada 25,99 eura)

MANGO

Slična je stvar i s trendi polo majicama koje su u posljednje vrijeme zavladale modnom scenom. Nose ih brojne trendseterice i it djevojke, a dobra je stvar što izgledaju stylish uz gotovo svaku kombinaciju. Tu su i, dakako, ljetne košulje koje su zbog svoje prozračnosti savršen izbor za boravak na ljetnom suncu.

image

Mango rupičasta polo majica (prije 29,99 eura, sada 22,99 eura)

MANGO
image

Mango košulja na vezanje (prije 25,99 eura, sada 19,99 eura)

MANGO

Jedan od must have komada koje rado biramo ljeti jesu traper kratke hlače, a jedne takve visokog struka pronašli smo među sniženim komadima u Mango ponudi. Riječ je o komadu koji savršeno pristaje gotovo svim stilovima, a ujedno je i jedan od najtraženijih kada vani nastupe visoke temperature.

image

Mango traper hlače visokog struka (prije 29,99 eura, sada 19,99 eura)

MANGO

Osim traper kratkih hlača, nipošto ne smijemo izostaviti niti suknje. Od pletenih, lanenih pa sve do onih koje nas izgledom podsjećaju na popularni "tenniscore" koji je dominirao proljetnom sezonom, za koju se god suknju odlučili, možete biti sigurno da nećete pogriješiti.

image

Mango plisirana pletena suknja (prije 39,99 eura, sada 22,99 eura)

MANGO
image

Mango lanena mini suknja (prije 39,99 eura, sada 25,99 eura)

MANGO

Neizostavan modni komad koji uvijek nosimo kada nam stigne ljeto jesu, dakako, haljine. Nebitno je li riječ o haljinama koje nosimo u svakodnevnim prilikama ili one za nešto posebnije prigode, u ponudi poznatog španjolskog brenda pronašli smo komade po pristupačnijim cijenama.

image

Mango lanena košulja-haljina (prije 59,99 eura, sada 39,99 eura)

MANGO
image

Mango haljina s printom (prije 119,99 eura, sada 69,99 eura)

MANGO
image

Mango haljina s prorezom i detaljem od čipke (prije 59,99 eura, sada 39,99 eura)

MANGO

Kada govorimo o obući, posljednjih mjeseci sve je veći fokus na balerinkama, a posebno se ističu one s efektnim detaljima poput kamenčića ili bisera. Jedne takve pronašli smo i u Mango ponudi komada po sniženim cijenama, a svojim chic izgledom osvojile su nas na prvi pogled te se definitivno nalaze na našoj wishlisti.

image

Mango balerinke s kamenčićima (prije 49,99 eura, sada 29,99 eura)

MANGO
Linker
24. lipanj 2024 09:23