GREGORY PACE/SHUTTERSTOCK
Iz arhive

Pogledajte zašto je Olivia Colman najveća zvijezda nove Burberry kampanje, simpatični detalj nikome nije promaknuo

Britanska luksuzna modna kuća ima novu kampanju za koju je zaslužan fotograf i redatelj Alasdair McLellan.

Britanska luksuzna modna kuća ima novu kampanju za koju je zaslužan fotograf i redatelj Alasdair McLellan.

Burberry je s dolaskom jeseni predstavio kampanju za svoju novu kolekciju jakni, kaputa i balonera, a u čijim su se glavnim ulogama našla dobro poznata lica - glumac Barry Keoghan (31), manekenka Cara Delevingne (32), glumice Olivia Colman (50) i Zhang Jingyi (25) te nogometaši Cole Palmer (22) i Eberechi Eze (26)

Snimana je na ulicama Londona i u britanskim selima, a zamišljena je kao niz toplih, šaljivih i duhovitih videa i portreta. Najveće zvijezde svakako su Barry koji je unio dozu suptilne elegancije i buntovničkog šarma, Cara kao dugogodišnja ikona Burberryja, te legendarna Olivia koja zahvaljujući svojoj sofisticiranosti i klasičnoj britanskoj eleganciji, utjelovljuje suvremenu ženu koja s lakoćom nosi luksuzne modne komade. Uz to nismo mogli ne primijetiti sličnost glumičina outfita s onim pokojne kraljice Elizabete II. u kojem se pojavila jednom prilikom, a koju je inače Olivia utjelovila u hit-seriji "Kruna". Kraljica je obožavala nositi slične jakne, a najviše ih je birala za odlaske na konjske utrke te u šetnje prirodom.

image

Kraljica Elizabeta na izložbi konja u Windsoru 1984. godine

DAVID HARTLEY/SHUTTERSTOCK
image

Bila je vjerna svom stilu

DAVID HARTLEY/SHUTTERSTOCK

"Prognoza je uvijek Burberry", slogan je preuzet iz arhive modne kuće, a referira se na "robusne" komade odjeće i nepredvidivo britansko vrijeme", navodi se u službenom priopćenju. "Burberry je spoj zaštite, funkcionalnosti i boravka na otvorenom. Uvijek se inspiriramo našom arhivom te inovativnošću i kreativnošću brenda", rekao je Daniel Lee, izvršni direktor Burberryja.

Kampanja naglašava individualnost i raznolikost, dok istovremeno slavi bogatu Burberryjevu baštinu, prepoznatljivi tartan uzorak i eleganto krojene siluete kroz komade kao što su oversized kaputi, krojeni sakoi i elegantni modni dodaci. Uz to slavi individualnost i kreativnost, s naglaskom na inkluzivnost i različite stilove čime brend nastavlja potvrđivati svoj status jednog od vodećih modnih brendova koji uspješno balansira između klasike i suvremenih trendova.

image

1143 eura

BURBERRY
image

1636 eura

BURBERRY
image

2149 eura

BURBERRY
image

1508 eura

BURBERRY
image

5395 eura

BURBERRY
image

3246 eura

BURBERRY
image

2368 eura

BURBERRY
image

2368 eura

BURBERRY
image

3529 eura

BURBERRY
Linker
11. listopad 2024 07:03