ZARA
Elegancija satena

Pozvani ste na vjenčanje? Odlično, jer Zara ima savršenu roza haljinu od satena s koje ne možemo skinuti pogled

Izabrati idealnu haljinu za svadbenu svečanost mnogim ženama predstavlja izazov, no s ružičastim satenom ne možete pogriješiti.

Izabrati idealnu haljinu za svadbenu svečanost mnogim ženama predstavlja izazov, no s ružičastim satenom ne možete pogriješiti.

Ružičasta boja često se povezuje sa ženstvenošću, romantikom i nježnošću, a Zara u svojoj najnovijoj kolekciji ima satensku pink haljinu idealnu ukoliko ste pozvani na vjenčanje ili vam se bliži neka druga svečana prigoda. Haljina s V-izrezom i otvorenim leđima dolazi uz višenamjenski pojas od iste tkanine s pripadajućim cvijetom. Pojas možete svezati oko struka ili ga prebaciti oko vrata što haljini daje potpuno drugačiji dojam. Veže se na skriveni bočni patentni zatvarač, a ova kreacija istovremeno je živahna, poletna i elegantna. Svečanosti poput vjenčanja, gala večera ili večernjeg izlaska kada se zaista želite srediti idealne su prilike za odjenuti je jer sjaj satena dodaje notu elegancije kakvu zahtijevaju ovakve prigode, a otvorena leđa dodaju dozu senzualnosti.

image

Zara satenska ružičasta MIDI haljina

Cijena: 39,95 eura

ZARA

Ružičasta satenska haljina može biti izvrstan izbor za vjenčanja bilo da ste gošća, djeveruša, ali mladenka koja želi isprobati nešto nekonvencionalno. Idealan izbor bile bi sandale s visokim potpeticama ili klasične štikle, no možete ju kombinirati i s balerinkama ako ste raspoloženi za izlazak van okvira uobičajenog. Budući da je haljina zbog materijala, jarke ružičaste boje i raskošnog cvijeta upečatljiva već sama po sebi, najbolje bi bilo uz nju kombinirati minimalistički nakit koji će naglasiti eleganciju haljine, a neće biti previše. Za zaokružen outfit uz ovu haljinu najbolje će ići clutch torbice ili male torbe na lanac u neutralnim bojama, a ako igrate na sigurno, izaberite neutralan make-up i nećete pogriješiti. No, ne dopustite da vas smjelost ove haljine zastraši. Jarkim nijansama ruža ili sjenila, ako su dobro kombinirane s nijansom haljine, možete postići upečatljiv izgled dostojan crvenog tepiha.

image
ZARA
image
ZARA
Linker
05. rujan 2024 11:26