tenisice cloudtitlt

 INSTAGRAM/@DOMINIQUELISSA
must have

Sambice više nisu najpopularnije tenisice na svijetu, evo koji je model na samom vrhu ljestvice najpoželjnijih

Hit tenisice prodaju se u osam različitih nijansi, a njihov je dizajn moderan, elegantan, ali i vrlo praktičan.

Hit tenisice prodaju se u osam različitih nijansi, a njihov je dizajn moderan, elegantan, ali i vrlo praktičan.

Platforma za analizu Lyst četiri puta godišnje objavljuje detaljno izvješće o trenutnom stanju u modnoj industriji, a sada je objavljena najnovija analiza o najpopularnijim brendovima za drugi kvartal 2024. Prikupljeni podaci pokazali su kako Miu Miu više nije najpopularniji brend na svijetu, već ga je s vrha uvjerljivo svrgnuo Loewe.

Ova inovativna španjolska modna kuća bila je apsolutni pobjednik ovogodišnje Met Gale, a kasnije se dogodila i majica s natpisom "I told ya" koju je isfurala glumica Zendaya povodom premijere filma "Izazivači". Pretraživanje majica s logom brenda i njihovih ultimativnih basket torbi, prema podacima Lysta, porasla je za čak 29 posto, a prve na popisu u kategoriji "hottest products" nalaze se upravo njihove hit tenisice. Riječ je o takozvanom Cloudtilt 2.0 modelu koji je nastao u suradnji Loewea i švicarskog sportskog brenda On, a sve s ciljem kako bi stvorili jedinstvenu kolekciju koja spaja luksuzni dizajn i vrhunsku kvalitetu.

Nove hit tenisice prodaju se u osam različitih nijansi, a savršene su za sve one koji vole aktivan način života i većinu svog slobodnog vremena provode u pokretu. Njihov je dizajn moderan, elegantan, ali i vrlo praktičan zbog čega su savršene za svaku prigodu - bilo da je riječ o svakodnevnom looku ili sportskim aktivnostima.

image

Loewe x On Cloudtilt 2.0 tenisice za trčanje (450 eura)

LOEWE

Osim ovog stylish modela, na drugom mjestu najtraženijih komada sezone nalaze se adidas SL72 OG retro tenisice za trčanje, koje je moguće kupiti po nešto prihvatljivijoj cijeni.

image

adidas SL72 OG tenisice (100 eura)

ADIDAS
Linker
07. rujan 2024 03:59