Nove ”Miss Z” Louboutin cipele predstavljene u Parizu

 CHRISTIAN LOUBOUTIN
Miss Z

Stabilne, s puno prostora za prste i potpeticom koja se čini viša nego što zapravo jest: Što se zna o novim Louboutin salonkama

Predstavljene su na pariškom Tjednu mode, službeno bi trebale biti lansirane u siječnju, a nagađa se da su inspirirane Zendayom.

Predstavljene su na pariškom Tjednu mode, službeno bi trebale biti lansirane u siječnju, a nagađa se da su inspirirane Zendayom.

Iako američka glumica Zendaya nije viđena na Tjednu mode u Parizu u svojim prepoznatljivim Christian Louboutin "So Kate" štiklama, 27. rujna je Christian Louboutin davao ‘hintove‘ da je novi model visokih potpetica inspiriran upravo Zendayom, a nose naziv "Miss Z". Cipele bi trebale biti lansirane u siječnju 2025., a predstavljene su na događaju u Piscine Molitor u Parizu.

image

Olimpijci u bazenu u novim Louboutin cipelama

CHRISTIAN LOUBOUTIN

Louboutin je u ovu suradnju uskočio s umjetničkim direktorom Davidom LaChapelleom i koreografkinjom Blancom Li, naglašavajući novi ikonički stil brenda. Kreativni trio priredio je spektakl inspiriran baletom na vodi iz 1950-ih, u kojem su sudjelovali plesači, plivači - ali i novi model cipela.

image

Olimpijci u bazenu u novim Louboutin cipelama

CHRISTIAN LOUBOUTIN

Pozornica, osvijetljena zasićenim crvenim i plavim tonovima, bila je postavljena oko ogromne cipele "Me Dolly" koja je služila kao tobogan u povijesni bazen. Francuski olimpijski tim u umjetničkom plivanju izveo je podvodni nastup, stvarajući geometrijske oblike u modnom sinkroniziranom plivanju, a cipele su ostale čvrsto na njihovim nogama.

Sva ta kompleksna koreografija istaknula je skriveni element cipela nazvanih "Miss Z". Ove cipele bit će dostupne u četiri visine pete i četiri boje. Dizajn pete daje dojam da su više nego što zapravo jesu, dok blago proširenje u prednjem dijelu osigurava dodatni prostor i udobnost zahvaljujući podstavljenom ulošku. Rezultat je elegantna cipela, pogodna za crveni tepih, ali i dovoljno udobna za generaciju koja preferira tenisice i ravne cipele.

Zendaya i njezin stilist Law Roach dugo koriste Louboutinove "So Kate" cipele, koje su postale prepoznatljiv dio njezina stila. Ove cipele su ključne za njezin sofisticiran izgled, a Zendaya ih nosi na crvenim tepisima i drugim prigodama. Ovaj novi model potpetica nudi još veću svestranost, kombinirajući eleganciju i udobnost. Iako se u njima može čak i plivati, obožavatelji najviše iščekuju trenutak kada će Zendaya prošetati crvenim tepihom u njima.

Linker
11. listopad 2024 10:39