Grace Ling

SJAJNI PREDMET ŽELJA

Veliki aplauz za torbice singapurske dizajnerice koju voli J. Lo: Rade se s detaljima od rodija, najskupljeg platinskog metala

Singapurska modna dizajnerica Grace Ling novom kolekcijom aerodinamičnih geometrijskih oblika oduševila je publiku na njujorškom Tjednu mode.

Singapurska modna dizajnerica Grace Ling novom kolekcijom aerodinamičnih geometrijskih oblika oduševila je publiku na njujorškom Tjednu mode.

Premda u njihovom stvaranju koristi detalje od plemenitih metala, kreacije i torbice singapurske modne dizajnerice Grace Ling zahvaljujući svojim geometrijskim i aerodinamičnim linijama naglašavaju skulpturalnost tijela i upravo su zbog toga apsolutni su hit ovogodišnjeg Tjedna mode u New Yorku.

image

Jennifer Lopez na dodjeli nagrada Women in Hollywood u prosincu lanjske godine zablistala je u kreaciji Grace Ling

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK

Grace Ling nije nepoznato ime na modnoj sceni, jer su njezine kreacije za editorijale odabrali najprestižniji modni magazini na svijetu, a nose ih i celebrityji s A liste kao što su pjevačica i glumica Jennifer Lopez, top modeli Karlie Kloss i Ashley Graham, influencerica Emma Chamberlain i drugi.

image

Karlie Kloss nosila je odijelo s potpisom Grace LIng na dodjeli nagrada u New Yorku 2021.

ANDREW H. WALKER/SHUTTERSTOCK

Svojim ekskluzivnim klijentima Grace Ling omogućava izradu prilagođenih custom made komada sa specijalnim detaljima - od kamena, zlata, srebra, te paladija i rodija - najizdržljivijeg i najskupljeg platinskog metala na svijetu, čime im jamči ekskluzivnost i neponovljivost.

image

Grace Ling rođena je u Singapuru, a živi i radi u New Yorku

SHUTTERSTOCK

Prije nego što se posvetila modi (modni dizajn studirala je na najprestižnijim adresama - njujorškoj Parsons School of Design i londonskoj Central Saint Martins) Grace Ling je studirala kiparstvo i izvedbene umjetnosti, a od svojih tinejdžerskih dana radila je kao model pa je i prije nego što je kreirala svoj prvi komad svijet mode upoznala iznutra. Osim toga okušala se i na filmu, u ulozi djeveruše u holivudskoj produkciji "Crazy Rich Asians".

image

Nova kolekcija odiše urbanim chicom

SHUTTERSTOCK

Nakon studija karijeru je započela radeći za brendove Thoma Brownea i The Row, a nakon toga se vrlo brzo posvetila samostalnoj karijeri i razvoju svog brenda. Zahvaljujući studiju umjetnosti Grace Ling, čiji je studio danas smješten na prestižnoj njujorškoj adresi na Manhattanu, svaku svoju reviju i predstavljanja novih kolekcija koncipira kao kazališni performans, a njezini komadi odjeće i torbice zahvaljujući skulpturalnim oblicima podsjećaju na - umjetnička djela.

image

Njezina strast su - torbice

SHUTTERSTOCK
image

Nova kolekcija oduševila je publiku na njujorškom tjednu mode

SHUTTERSTOCK
image

Dizajnerica voli aerodinamične i geometrijske oblike

SHUTTERSTOCK

Njezin ultimativni urbani chic karakterizira ekscentrična elegancija i nenametljiva ženstvenost, a studio Grace Ling za izradu metalnih dijelova koristi 3D printanje i tehnologiju CGI - 3D animacije u pokretu, čime može točno izračunati koliko joj je materijala potrebno za izradu, te u proizvodnji nema otpada. Što se krojeva tiče Grace Ling je vjerna tradicionalnim geometrijskim linijama, koje kombinira s efektnim skulpturalnim detaljima.

Pogledajte još dio torbica iz nove kolekcije prikazane na Tjednu mode u New Yorku:

image

Grace Ling

image

Grace Ling

image

Grace Ling

image

Grace Ling

Linker
18. rujan 2024 18:26