Bottega Veneta Hula Hoop

 BOTTEGA VENETA
IT torba

Za sve koji sanjaju o Botteginoj Hula Hoop torbi - Michael Kors ima prilično dostojan, gotovo 10 puta jeftiniji model od kože

Ovalni oblik, praktična veličina i minimalistički izgled bez suvišnih detalja razlozi su zbog kojeg je ovaj model zaludio brojne trendseterice.

Ovalni oblik, praktična veličina i minimalistički izgled bez suvišnih detalja razlozi su zbog kojeg je ovaj model zaludio brojne trendseterice.

Nije čudo da ju je Vogue uvrstio među najpoželjnije minimalističke torbe za nadolazeću jesen - model Hula Hoop kuće Bottega Veneta je jednostavno sve što želimo od torbe. Srednje veličine, zaobljene linije, bez pretjeranih detalja, s dvije pletene ručke - dužom za nošenje preko ramena, kraćom za držanje u ruci ili nošenje preko ruke - pričvršćene zlatnim kopčama, kreacija je koja odiše sofisticiranošću, a ujedno je savršena za uklapanje u svakodnevne lookove jer osim izgledom, osvaja i praktičnošću.
Na web-shopu Mytheresa stoji 2400 eura.

image

Hula Hoop model

BOTTEGA VENETA

Međutim, pronašli smo dosta sličan model u novoj kolekciji Michaela Korsa po cijeni od 275 eura. Torba Avra, doduše, nema dvije ručke, samo podesivi remen koji omogućava nošenje preko ramena, ali je jednako praktična i lijepa na minimalistički način. Ovalni model krasi tek logo u zlatnim slovima, kao i zlatne kopče na remenu.

image

Michael Kors

MICHAEL KORS
image

Michael Kors

MICHAEL KORS

I, što je posebno super kod ovog modela, dolazi u više varijanti. Postoje crni i bijeli model napravljen od glatke kože, a modeli od brušene kože - koja će najesen biti veliki trend - dolaze u crnoj, kamel, smeđoj ‘lugage‘ nijansi te "dimljeno maslinastoj". Ako nas pitate, naš izbor bi pao na vječnu boju devine dlake od brušene kože, a i crna klasika u glatkoj koži uvijek igra.

image

Torba iz nove Mango kolekcije

MANGO

Zaljubljenice u modu pronašle su još jedan model, ovaj put high street brenda Mango, koji također podsjeća na Botteginu ljepoticu. Riječ je o torbi od umjetne kože koja dolazi u crnoj, prljavobijeloj i smeđoj, a stoji 45,99 eura.

Linker
12. rujan 2024 20:24