ZARA
motivi kolovoza

Zaljubili smo se u ovu preslatku haljinu iz Zare i nismo jedini - već je rasprodana

Ova kombinacija slatkih trešanja (ili možda cherry rajčica) i čili papričica pravo je ljeto!

Ova kombinacija slatkih trešanja (ili možda cherry rajčica) i čili papričica pravo je ljeto!

Iako je pred nama još dobrih mjesec dana (pa i više) ovog godišnjeg doba, mislima - a i planovima - već smo poprilično u jesenskoj sezoni i rijetko tko još razmišlja o ljetnim modnim komadima. Ali usred prebiranja favorita za "povratak u realnost" teško je bilo ne zastati nad jednim odjevnim predmetom koji jednostavno "vrišti" ljeto. Radi se o haljini iz nove kolekcije mnogima omiljenog brenda Zara, pod nazivom Cherry Print mini dress. Ipak, trešnje - koje mnogima izgledaju poput rajčica - nisu jedini motiv - tu su i cvjetovi i plodovi čili papričica.

image
ZARA
image

Haljina s motivima čili papričica i rajčica, 29,95 eura, Zara

ZARA

Mini haljina sa slatkim naramenicama-mašnama bit će idealna za ljetne opuštene šetnje, ali i odličan odabir kod povratka svakodnevici za večernje izlaske. Mini haljina oduševila je kupce pa je trenutačno dostupna još samo u XS veličini.

Ali ako ste od onih koji vole motive voća, u istoj kolekciji "Holiday Stories" našla se i prava ljetna haljina - midi dužine i na kopčanje - s motivom slatkih i sočnih krušaka (koje na površniji pogled mogu proći i kao plodovi limuna što zvuči kao win-win situacija).

image

Midi haljina 39,95 eura, Zara

ZARA

Ipak, možda biste trebali dati priliku čili komadima jer se čini kako je taj motiv ove godine posebno "vruć" - mini haljina iz Reformationa s uzorkom crvenih, ljutih papričica pravi je hit na TikToku, a pronašli smo i onu u nešto dužoj verziji i od lana te mnogo povoljniju verziju s Asosa.

image

Haljina s čilijem 315 eura, Reformation

image

Mini haljina s čilijem 165 eura, Reformation

image

Haljina s čili motivima 12,24 eura, Asos

Linker
05. rujan 2024 11:18