NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION
Elegantan stil

Emily nas je u novoj sezoni oduševila profinjenim outfitom - znači li to da će i njezini životni izbori postati zreliji?

Četvrta sezona popularne serije donosi nove životne, ljubavne i poslovne zavrzlame protagonistice koja se i dalje snalazi u ljubavnom trokutu.

Četvrta sezona popularne serije donosi nove životne, ljubavne i poslovne zavrzlame protagonistice koja se i dalje snalazi u ljubavnom trokutu.

Serija "Emily u Parizu" postala je globalni fenomen ne samo zbog svoje šarmantne priče i romantičnog prikaza Pariza, već i zbog upečatljivog modnog stila glavne junakinje, Emily Cooper (Lily Collins). Njezin stil je neizostavan dio serije, koji privlači pažnju obožavatelja mode diljem svijeta. U svakom trenutku Emily koristi odjeću kako bi izrazila svoju osobnost, kreativnost i prilagodila se svom novom životu u Parizu.

image
NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA

Poznata je po svom neobičnom, smjelom i često ekscentričnom modnom stilu: njezin ormar prepun je kombinacija koje simboliziraju njezin rast u životu i karijeri u glavnom gradu Francuske pa tako njezini nezaboravni outfiti ponovno oduševljavaju obožavatelje serije u četvrtoj sezoni. I dok nove epizode donose novi krug neizvjesnosti za Emily i njezin ljubavni, poslovni i privatni život, zabavan karakter i jedinstven smisao za modu ono su na što uvijek možemo računati.

image
NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA

Jedna od najprepoznatljivijih karakteristika Cooperinog stila je njezina sklonost prema živopisnim bojama i odvažnim uzorcima - Emily se ne boji istaknuti u masi. Njezin ormar prepun je jarkih boja poput crvene, žute, ružičaste i zelene koje često kombinira na neočekivane načine - cvjetni printovi, karirani uzorci i apstraktne geometrijske linije također su česta pojava u njezinim modnim kombinacijama.

image
NETFLIX/COURTESY EVERETT COLLECTION

No, iako se često poigrava s bojama i uzorcima, Emilyin stil također uključuje dozu elegancije i romantike, posebno u formalnijim prigodama. Čipkaste haljine, suknje visokog struka, svilenkaste bluze i ženstveni krojevi odaju počast klasičnoj pariškoj modi. U ovim trenucima, stil junakinje postaje sofisticiraniji, prikazujući njezinu sposobnost da se prilagodi različitim situacijama, a istovremeno zadrži svoj prepoznatljiv modni potpis. Jedan od takvih outfita mogli smo vidjeti i u novoj sezoni a nama se posebno svidio - elegantna Missonijeva kombinacija od tila - košulja na kopčanje kombinirana sa suknjom u istom uzorku.

image
NETFLIX
image

Missoni košulja od tila (cijena: 1010 eura)

MISSONI
image

Missoni suknja od tila (cijena: 580 eura)

MISSONI

Ovaj izgled pokazao je zreliju stranu Emily, osobito u kombinaciji s decentnim nakitom i podignutom frizurom. Sada se samo nadajmo da će to dovesti i do nekih zrelijih životnih izbora, što po prvih nekoliko epizoda serije još uvijek ne možemo zaključiti.

Linker
05. rujan 2024 11:13