NIKOLA VILIĆ/ CROPIX
Stilski gol

Iris Livaja ukrala pozornost svojim outfitom - nosi hlače koje će biti pravi hit

Osim odlične glazbe, na festivalu Melodije Jadrana bilo je i pregršt zanimljivih kombinacija, a jednu od njih nosila je i Iris.

Osim odlične glazbe, na festivalu Melodije Jadrana bilo je i pregršt zanimljivih kombinacija, a jednu od njih nosila je i Iris.

Iris Livaja, supruga najpopularnijeg nogometaša Hajduka Marka Livaje, uživala je na završnoj večeri festivala Melodije Jadrana u Splitu, gdje se pojavila u upečatljivoj trendi kombinaciji. Cargo hlače u neuobičajenoj zelenoj nijansi brenda Elisabetta Franchi, odjenula je u varijanti uz ženstveni top, koji zavodljivo otkriva ramena, ali i trbuh, koji je bio prekriven transparentnom, mrežastom teksturom.

Tako je vješto spojila ležerno uz elegantno i postigla zanimljiv "wow” efekt, koji je zapeo za oko brojnim trendsetericama. Iako u prvi plan odmah upadaju hlače, zbog svoje specifične boje, jedan od komada koji se ističe u cijelom looku je i vrećasta, bucket Chanel torbica. Zanimljiv detalj bile su i natikače u žutoj, neonskoj nijansi kojima je stavila točku na "i”, svog looka.

image

Cargo hlače u upečatljivoj zelenoj nijansi garancija su da nećete proći nezamijećeno

DUJE KLARIC CROPIX

Iris nije zaboravila ni na nakit, pa je sve upotpunila s nekoliko zlatnih lančića i narukvica. Zgodna Splićanka svojim je odabirom pokrenula lančanu reakciju, pa sad svi pričaju o njenom zanimljivom odabiru. Tako se Iris Livaja u bajkovitom ambijentu Galerije Meštrović itekako izdvojila iz mase i svojim atraktivnim outfitom obilježila ovu raspjevanu večer.

image

Cijeli look je upotpunila zanimljivim nakitom

DUJE KLARIC CROPIX

Hlače s potpisom talijanske modne kuće, naime nisu jedini komad spomenutog brenda u ormaru bivše manekene. Primjerice već smo je imali prilike vidjeti u kombinezonu sličnog, military stila.

Pregledali smo ponudu high street brendova i pronašli slične modele hlača, koje poput Iris možete kombinirati uz otmjene detalje ili ih isfurati u klasičnom ležernom izdanju.

image

Zara, pamučne hlače srednje visokog struka, 29,95 eura

PRESS
image

Stradivarius, hlače od mješavine lana, 39,99 eura

PRESS
image

Bershka, pamučne hlače niskog stuka, 29,99 eura

PRESS
image

Mytheresa, Max Mara, pamučne hlače, 293 eura

PRESS
image

Reserved, hlače od mješavine liocela i pamuka, 19,99 eura

PRESS
Linker
24. lipanj 2024 11:50