IZAKOVA
Jako šik

Izabel Kovačić oduševila luksuznim detaljem koji nosi na "starinski način", a znamo i gdje se može kupiti

Jesenski outfit koji je obukla za utakmicu nogometnog kluba Manchester United za koji igra njezin suprug, oborio je s nogu njezine pratiteljice i pratitelje na popularnoj društvenoj mreži.

Jesenski outfit koji je obukla za utakmicu nogometnog kluba Manchester United za koji igra njezin suprug, oborio je s nogu njezine pratiteljice i pratitelje na popularnoj društvenoj mreži.

Modna dizajnerica i poduzetnica Izabel Kovačić (31) uživa u drugoj trudnoći, čekajući prinovu sa svojim suprugom nogometašem Mateom Kovačićem (30), i možemo slobodno reći da zaista blista kao trudnica.

Na svom profilu na Instagramu objavila je fotografiju na kojoj je istaknula poveći trudnički trbuščić u crnoj pripijenoj suknji i bijeloj majici, preko koje je obukla Miu Miu smeđu bomber jaknu. Nosila je i trendi visoke čizme, no ono što se njezinim pratiteljima posebno svidjelo je svileni šal koji je svezala na glavi, a koji je dio kolekcije njezina modnog brenda IZAKOVA i nosi ime Mollis.

"Ovako su nekad "stare majke" nosile marame", nostalgično je komentirala jedna od njezinih pratiteljica, a komplimenti na račun ljepote samo su se nizali.

"Podignite svoj stil s našim luksuznim Mollis svilenim šalom s IZK monogramom, dizajniranim za dodavanje daška elegancije i štiha svakoj odjeći. Izrađen od glatke, visokokvalitetne svile, ovaj šal lijepo se spušta i nevjerojatno je mekan na koži. Sofisticirani IZK monogram uzorak, u kombinaciji s njegovim svestranim dizajnom, čini ga savršenim dodatkom za začinjanje ležernog i formalnog izgleda", stoji u opisu proizvoda u njenom web shopu u kojem se može naručiti po cijeni od 50 eura.

image

Šal Mollis Izrađen je od glatke, visokokvalitetne svile i može se nositi na više načina

IZAKOVA

Inače, Izabel je sretnu vijest o drugoj trudnoći otkrila u lipnju putem društvenih mreža. Ona i Mateo prvo su dijete dobili u listopadu 2020. godine kada im se rodio sin Ivano, a kojem je kum bio nogometaš Luka Modrić. Krštenje dječaka bilo je održano u srpnju 2021. u Crkvi sv. Stošije u Zadru, a prvi sakrament slavili su sa svojim obiteljima i prijateljima u restoranu uz more.

"Slavlje krštenja Ivana s obitelji i prijateljima", napisao je tada nogometaš i hrvatski reprezentativac u opisu fotografija koje je objavio tri tjedna kasnije. Naslovna fotografija bila je ona s ponosnim kumom Lukom i njegovom suprugom Vanjom te roditeljima i malenim Ivanom. Par se vjenčao u lipnju 2017. godine nakon sedam godina veze, a njihova je ljubav započela još 2010. kada su se upoznali u župi u Sesvetskim Selima. Mateo je tada bio ministrant i tijekom nedjeljnih misa zaljubio se u vršnjakinju Izabel koja je pjevala u zboru.

Linker
06. listopad 2024 10:54