AMY SUSSMAN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA
Must have

Kaia Gerber zna kako nositi modni dodatak savršen za jesenske dane, u aktualnoj ponudi pronašli smo slične

Kopče za kosu idealne su za svakodnevnu "brzinsku" frizuru koju je jednostavno napraviti, a to dobro zna i 23-godišnja američka manekenka.

Kopče za kosu idealne su za svakodnevnu "brzinsku" frizuru koju je jednostavno napraviti, a to dobro zna i 23-godišnja američka manekenka.

Iz sezone u sezonu, modni svijet neprestano se mijenja pa tako ni jesen nije iznimka. Osim komada u našoj garderobi koji su ove sezone veliki hit, nipošto ne smijemo zanemariti ni modne dodatke bez kojih nijedan look nije potpun. Između ostaloga, u posljednje vrijeme na ulicama najvećih svjetskih modnih metropola imali smo prilike vidjeti jedan koji se, očigledno, vraća na velika vrata.

To je kopča za kosu, ukras koji je sve popularniji kao praktičan i stylish način za oblikovanje naše frizure. Sve veći broj trendseterica nosi kopče zbog njihove svestranosti i estetike, a jedna od njih je i Kaia Geber čiji stil inače rado pratimo. Američka manekenka nakratko se odmaknula od svojih uobičajenih kožnih kombinacija te za ležernu šetnju gradom odabrala sivu duksericu, dugi kaput i balerinke. No svi pogledi bili su upereni u njezinu smeđu kopču za kosu u espresso nijansi koja se savršeno uklopila u njezin casual styling.

image
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA
image
THEIMAGEDIRECT.COM/THE IMAGE DIRECT/PROFIMEDIA

Kopča kosu drži na mjestu te je kao takva odlično rješenje za brzinsko spremanje kada nemamo dovoljno vremena za neke zahtjevnije frizure. Ovaj ukras dolazi u raznim oblicima, veličinama i bojama pa se lako može uklopiti u gotovo svaki stil. Osim što su funkcionalne, kopče svakom našem outfitu daju određenu dozu sofisticiranosti, a ujedno i pomažu u smanjenju oštećenja kose koja često znaju nastati prilikom nošenja kose u repu.

Posebno su prikladne najesen jer ova sezona u fokus ponovno vraća bogate, zemljane tonove, a trendseterice najradije biraju kopče u chic nijansama smeđe, tamnozelene ili zlatne. To je također vrijeme kada radije eksperimentiramo s težim materijalima poput drva ili kože, koji se savršeno uklapaju u sezonski stil. U aktualnoj ponudi zato smo odlučili pronaći slične kopče kakvu je nosila i 23-godišnjakinja manekenka.

image

Mango kopča za kosu (9,99 eura)

MANGO
image

Mango kopča za kosu (5,99 eura)

MANGO
image

Emi Jay kopča za kosu (42 eura)

REVOLVE
image

Gucci kopča za kosu (490 eura)

MYTHERESA
image

Sophie Buhai kopča za kosu (177 eura)

SOPHIE BUHAI
image

Prada kopča za kosu (480 eura)

MYTHERESA
Linker
07. listopad 2024 15:27