Meghan Markle

 SHUTTERSTOCK EDITORIAL/ GETTY IMAGES
Svečana prigoda

Meghan Markle sinoć je zablistala u haljini koja tako podsjeća na kreaciju koju je nosila na dan svog vjenčanja

Dok je Harry sinoć primao nagradu na 32. godišnjoj ceremoniji ESPN-a, Meghan ga je bodrila u divnoj haljini

Dok je Harry sinoć primao nagradu na 32. godišnjoj ceremoniji ESPN-a, Meghan ga je bodrila u divnoj haljini

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa sinoć su prisustvovali 32. godišnjoj ceremoniji ESPN-a održanoj u čast sportskim postignućima u Dolby Theatreu u Los Angelesu gdje je upravo Harryju uručena nagrada zbog velikog doprinosa njegovog projekta Invictus, sportskih igara na kojima sudjeluju ratni veterani. Iako su se oko dodjele nagrade princu lomila koplja, sinoć mu ju je uz klicanje i aplauz publike uručila Serena Williams, inače Meghanina i Harryjeva prijateljica, a teniska legenda pozdravila je par u svom uvodnom monologu. "Poprilično često sam u istoj prostoriji s plemstvom, a večeras nije iznimka, princ Harry i Meghan su ovdje. Ali molim vas, Harry i Meghan, pokušajte večeras ne disati previše zato što je ovo moja večer i ne želim da me zasjene optužbe da vi uzimate previše kisika, u redu?", duhovito je prokomentirala Williams.

Vojvotkinja od Sussexa i Williams poznaju se od 2010. kada su se upoznale na Super Bowl XLIV eventu. Od tada su jedna drugu podržavale na svakom koraku - prilikom lansiranja linija odjeće, teniskih turnira, podcasta, a Williams i njezin suprug Alexis Ohanian prisustvovali su i vjenčanju Meghan i princa Harryja 2018. u dvorcu Windsor.

Meghan i Harry činili su se dobro raspoloženi i nasmijani, a Meghan je za svečanu prigodu odjenula haljinu brenda Staud koja neodoljivo podsjeća na njezinu drugu vjenčanicu u koju se presvukla nakon ceremonije vjenčanja. Vjenčanicu za večernji prijem koji je održan u Frogmore Houseu dizajnirala je Stella McCartney. Haljina američkog izreza od svile bila je bijela i jednostavna, s visokim ovratnikom i otvorenim ramenima, a osvojila je pohvale i modnih stručnjaka i javnosti. Mnogi su primijetili kako je Meghan uspjela kombinirati moderni stil s kraljevskim dostojanstvom.

image

Meghan Markle nosila je haljinu brenda Staud

Kreacija koju je sinoć nosila također ima američki izrez, doduše s nižim ovratnikom, i također prati siluetu te se lagano širi na dnu. Meghan ju je upotpunila nakitom Lorraine Schwartz te sandalama Celine. Haljina je trenutno na sniženju i stoji 345 eura.

image

Meghan Markle, princ Harry i Serena Williams

KEVIN MAZUR GETTY IMAGES FOR W+P
image

Drugu vjenčanicu u koju se Vojvotkinja od Sussexa presvukla dizajnirala je Stella McCartney

SHUTTERSTOCK

Meghan i Williams nedavno su bile zajedno na Royal Salute Polo Challengeu na Floridi na kojemu je igrao princ Harry, a na dodjeli ESPY nagrada Harryju je uručena nagrada Pat Tillman. Ova nagrada dodjeljuje se svake godine u čast NFL igrača koji je je odustao od unosne sportske karijere i prijavio se u vojsku nakon 11. rujna. Poginuo je u Afganistanu 2004. kada je imao samo 27 godina. No, proglašenje ovogodišnjeg dobitnika nisu svi dočekali s pohvalama. Mary Tillman, Patova majka, izjavila je za Daily Mail, "Šokirana sam što su odabrali tako kontroverznu osobu koja izaziva podjele za ovogodišnjeg dobitnika nagrade. Postoje kandidati koji su daleko prikladniji. Postoje pojedinci koji rade u veteranskoj zajednici i čine ogromne stvari kako bi pomogli veteranima. Oni nemaju novac, resurse, veze ili privilegije koje ima princ Harry. Osjećam da takve vrste pojedinaca treba prepoznati", izjavila je Mary, a ESPN se ne slaže s njezinim tvrdnjama. "ESPN, uz potporu Zaklade Tillman, odaje počast princu Harryju, vojvodi od Sussexa, posebno za rad Zaklade Invictus Games Foundation koja slavi svoju 10. godišnjicu promicanja liječenja kroz snagu sporta za članove vojne službe i veterane diljem svijeta. Iako razumijemo da se neće svi složiti sa svim dobitnicima za bilo koju nagradu, Zaklada Invictus Games obavlja nevjerojatan posao, a ESPN vjeruje da je to razlog vrijedan slavlja", izjavili su.

Linker
05. rujan 2024 12:56