Kylian Mbappé

 INSTAGRAM
Stylish lookovi

Najbolja modna izdanja europskih nogometaša: Dok jedni obožavaju trenirke i odijela, drugi više vole klasiku s pomakom

Iako se moda i nogomet mnogima čine kao dva zasebna svijeta, moda je na neki način oduvijek imala ulogu u nogometnim krugovima. Toga su svjesni i mnogi nogometaši koji svojim outfitima nerijetko plijene pažnju.

Iako se moda i nogomet mnogima čine kao dva zasebna svijeta, moda je na neki način oduvijek imala ulogu u nogometnim krugovima. Toga su svjesni i mnogi nogometaši koji svojim outfitima nerijetko plijene pažnju.

Čak i ako ne pratite nogomet, vjerujemo kako ćete se složiti s nama kada kažemo da si neki nogometaši stvarno daju truda kada je riječ o njihovim modnim izdanjima. I dok pratimo Europsko nogometno prvenstvo koje se ove godine održava u Njemačkoj, izdvojili smo stylish nogometaše koji nas u posljednje vrijeme naročito oduševljavaju svojim outfitima.

Mateo Kovačić

Mateo Kovačić jedan je od naših najuspješnijih nogometaša, a između ostaloga, ističe se i svojim zanimljivim modnim stilom. Osim stylish odijela koja vrlo rado nosi u posebnim prilikama, naš se reprezentativac nerijetko odlučuje na casual outfite u kojima uglavnom dominiraju lagane ljetne košulje i bermude.

Kylian Mbappé

Osim svojim performansima na nogometnim terenima, ovaj francuski reprezentativac ističe se i specifičnim modnim stilom. Iako mu sportska izdanja nisu nimalo strana, 25-godišnjak ne libi se eksperimentiranja kada je riječ o stylinzima koje bira. Bez obzira na to je li riječ o ležernim, casual ili večernjim varijantama, Mbappé nosi outfite za koje sa sigurnošću možemo reći da su itekako u modi. Stylish monokromatska odijela, trenirke ili sakoi u kombinaciji s bazičnim trapericama njegov su zaštitni znak, a nerijetko ih kombinira s trendi tenisicama koje su mu omiljeni komad obuće.

Cristiano Ronaldo

Portugalski reprezentativac poznat je po tome što rado prati modne trendove. S obzirom na to koliko zarađuje, nimalo nas ne čudi što uglavnom nosi komade poznatih luksuznih brendova, a veliki je obožavatelj i skupocjenih satova. Naime, 39-godišnji nogometaš veliki je ljubitelj luksuznih satova, a njegova se kolekcija procjenjuje na preko šest milijuna eura. Osim satova, Ronaldo ima i impresivnu kolekciju stylish tenisica koje nosi u različitim prigodama te kombinacijama.

Marcos Llorente

Ovaj 29-godišnji španjolski nogometaš trenutačno igra za Atletico Madrid, a prepoznatljiv je po zanimljivom stilu i sklonosti eksperimentiranju. Iako preferira klasična izdanja, bezvremenske komade i takozvani "tihi luksuz", ponekad u svoje lookove dodaje određeni modni dodatak ili neki drugi komad s pomakom.

Erling Haaland

Osim svojim talentom, norveški nogometaš i igrač Manchester Cityja svojim prepoznatljivim izgledom i odličnim modnim kombinacijama osvaja i svjetsku modnu scenu. Preferira nositi markiranu odjeću, a budući da je vrlo visok i atletski građen, sve što stavi na sebe savršeno mu pristaje. Njegov bismo modni stil jednostavno mogli opisati kao mladalački, a on uključuje klasične komade poput chic odijela s modernim krojevima, laganih košulja i modnih dodataka koji se dodatno ističu.

Linker
26. lipanj 2024 09:34