Saoirse Ronan

 MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Style file

Nova Cate Blanchett? Irska glumica ne prestaje oduševljavati profinjenim stilom, o ovih 5 izdanja će se još dugo govoriti

Outfiti 30-godišnje glumice, koja posljednjih nekoliko tjedana promovira svoje nove filmove, ne mogu ostati nezapaženi.

Outfiti 30-godišnje glumice, koja posljednjih nekoliko tjedana promovira svoje nove filmove, ne mogu ostati nezapaženi.

Iako smo od Saoirse Ronan oduvijek navikli na odlična modna izdanja, u posljednje nas vrijeme svojim lookovima posebno oduševljava. Ova 30-godišnja američka glumica irskih korijena trenutno se nalazi na svjetskoj premijeri čak dva filma, "Blitz" i "Outrun", a zahvaljujući stilistici Danielle Goldberg, njezine kombinacije gotovo su uvijek pun pogodak. Sudeći po kreacijama koje za nju bira Goldberg, glumica se odvažila na nešto hrabriji stil, a ne libi se niti eksperimentirati što još donedavno kod nje nije bio slučaj.

Iako je njezin modni izričaj, i dalje baziran na minimalizmu, u posljednje vrijeme kod glumice ne nedostaje poigravanja s bojama i nesvakidašnjim krojevima, a nerijetko klasični look dodatno upotpuni nekim upečatljivim nakitom ili modnim dodatkom koji se ističe, naročito po boji. Jednu od zanimljivijih kreacija tako je imala na premijeri filma "Outrun" u Los Angelesu kada se odlučila za Louis Vuitton modroplavu haljinu neobičnog kroja s otkrivenim ramenom, a cijeli look dodatno je začinila crnim salonkama na petu i Ana Khouri dijamantnim naušnicama.

image

Saoirse Ronan u haljini modne kuće Louis Vuitton

AMY SUSSMAN/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA

Ovom francuskom brendu ostala je vjerna i na londonskoj premijeri filma "Blitz", ali se tada odlučila za strukiranu custom made bijelu haljinu s ovratnikom i statement remenom, dok je kosu podigla u visoku, zaglađenu punđu. Kao i obično, glumica nije pretjerivala s make-upom odlučivši se za natural look koji joj savršeno pristaje.

image

Glumica često nosi kreacije modne kuće Louis Vuitton

DAVE HOGAN/HOGAN MEDIA/SHUTTERST/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Nekoliko dana kasnije, na premijeri istog filma, ali ovog puta u Los Angelesu oduševila je još jednim chic izdanjem. Glumica je nosila mini crnu, pogađate, Louis Vuitton haljinu, a iskombinirala ju je na crne špic salonke na petu te minimalističke metalik naušnice.

image

Saoirse Ronan u mini Louis Vuitton haljini

TODD WILLIAMSON/JANUARYIMAGES/SH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Samo dan nakon pažnju je privlačila još jednim lookom, ovog puta kreacijom iz najnovije kolekcije mlade dizajnerice Colleen Allen, Riječ je zapravo o bež maxi bluzi i suknji iste nijanse spomenutog brenda, a modno izdanje glumica je dodatno upotpunila dizajnerskim nakitom, točnije Ana Khouri zlatnim naušnicama.

image

Na premijeri filma "Blitz" u kreaciji dizajnerice Colleen Allen

TODD WILLIAMSON/JANUARYIMAGES/SH/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA

Jedno od najzapaženijih lookova Saorise je imala na gala večeri Muzeja Američke filmske akademije, a za tu je posebnu priliku glumica odabrala još jednu Louis Vuitton haljinu, stylish dugačku kreaciju s otvorenim ramenima. Da modna kombinacija bude potpuna, nosila je i dijamantne Ana Khouri naušnice koje su cijelom stylingu dale dodatnu glamuroznu notu.

image

Saoirse Ronan

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL/PROFIMEDIA
Linker
22. listopad 2024 16:47