Severina

 MATEA SMOLČIĆ SENČAR
Nastavak vladavine

Severina najavila veliki povratak omiljene obuće trendseterica, imamo 10 sličnih prijedloga u kojima nećete proći nezamijećeno

Kaubojskim čizmama ne nazire se modna zastara već novi uzlet popularnosti, što potvrđuju pjevačica, ali i influencerica Lidija Lešić.

Kaubojskim čizmama ne nazire se modna zastara već novi uzlet popularnosti, što potvrđuju pjevačica, ali i influencerica Lidija Lešić.

Visoke temperature nisu omele domaće trendseterice da "uskoče" u svoje omiljene čizme i to ne bilo koje već popularne kaubojke, čime su najavile njihov nastavak modne dominacije. Među njima su pjevačica Severina i influencerica Lidija Lešić, a svaka ih je iskombinirala na sebi svojstven način. Od kada su se prije nekoliko godina pojavile na modnoj sceni, kaubojke su postale najomiljenija obuća brojnih žena, koje su ih svakodnevno nosile za gotovo sve prigode u najrazličitijim varijantama. Jedna od hit kombinacija, koja i dalje suvereno vlada modnim svijetom, svakako su čizme i haljine. A upravo to je dobitni spoj i naših popularnih dama. Tako je Severina omiljene ‘kratke‘ kaubojke optočene blještavim kamenčićima odjenula u varijanti s crnom slip haljinom upotpunjenom delikatnom čipkastom teksturom i dvostrukim remenom. Njen atraktivan model Dallas ima zanimljivu zakrivljenu potpeticu visine 5,8 centimetara, a potpisuje ih brend Khaite.

Influencerica i dizajnerica Lidija Lešić, također je na najljepši mogući način najavila novu sezonu. Odjevena u upečatljivu bijelo-bež kombinaciju, isto je posegnula za kaubojskim čizmama, a svojim odličnim stylingom dokazala je da kupaći kostim i čizme itekako dobro funkcioniraju zajedno.

Dakle, vladavini slavnih kaubojki ne nazire se modna zastara, već novi uzlet popularnosti, što možemo zahvaliti i brojnim luksuznim modnim kućama, prvenstveno Pharrellu Williamsu, kreativnom direktoru brenda Louis Vuittonu, koji je na pistu vratio Divlji Zapad. U galeriji pogledajte modele iz naših trgovina koji će obilježiti jesensku sezonu.

image

Zalando, Ana Field 59,59 eura

PRESS
image

Mytheresa, See by Chloe 595 eura

PRESS
image

Bershka 59,99 eura

PRESS
image

Guess 218,86 eura

PRESS
image

Mango 179,99 eura

PRESS
image

Net-A-Porter, Isabel Marant 495 eura

PRESS
image

Stradivarius 49,99 eura

PRESS
image

Zalando, Bronx 191,95 eura

PRESS
image

Zara 42,95 eura

PRESS
image

Massimo Dutti 169 eura

PRESS
Linker
05. rujan 2024 11:07