Michelle Obama

 AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA AA/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
Stilske poruke

Styling za pamćenje! Odijelo Michelle Obama je tako moćno, a nedavno smo vidjeli vrlo slično na jednoj drugoj slavnoj dami

Bivša prva dama pojavila se na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji u prekrasnom tamnoplavom odijelu luksuznog brenda.

Bivša prva dama pojavila se na Demokratskoj nacionalnoj konvenciji u prekrasnom tamnoplavom odijelu luksuznog brenda.

Michelle Obama unijela je tračak futurističkog stila na drugi dan Demokratske nacionalne konvencije, u utorak u Chicagu. Bivša prva dama, jedna od glavnih govornica na događaju, nosila je savršeno skrojeno tamnoplavo odijelo s križnim detaljem na prsima i možemo samo reći: Michelle je totalno pogodila!

image
MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK MATT

Odijelo je iz Monseove resort kolekcije za 2025. godinu, a kombinirala ga je s cipelama Scarlett brenda Jimmy Choo i nakitom Davida Yurmana. Monse je luksuzni modni brend koji su 2015. osnovali Garcia i Laura Kim, kreativni direktori u Oscaru de la Renti, a dok je bila prva dama, Michelle je također nekoliko puta nosila kreacije ovog brenda na javnim događanjima, uključujući ručak u čast 90. rođendana kraljice Elizabete II. 2016. godine.
Vjerojatno ste primijetili - tamnoplavo odijelo bez rukava prošli tjedan je, prilikom svog dolaska u Kolumbiju, nosila Meghan Markle i zadivila poslovnom elegancijom. Vojvotkinja je odabrala tamnoplavo ljetno odijelo Veronice Beard, a uskladila ga je s torbicom Loro Piana Loom White i par salonki Manola Blahnika.

image

Meghan Markle

SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

Nema sumnje, riječ je o power odijelu sezone pa ako ovih dana želite zablistati na poslu ili konferenciji, pronašli smo ih nekoliko:

image

Hlače 35,99 eura, prsluk 25,99 eura

RESERVED

image

Vero Moda, hlače 29,86 eura, sako 34,38 eura

ZALANDO
image

Bottega Veneta, hlače 1100 eura, sako 1100 eura

MY THERESA
image

Dolce&Gabbana, hlače 1,250 eura, sako 995 eura

MY THERESA
Linker
05. rujan 2024 11:12