Domenica Žuvela

 INSTAGRAM
Chic ljetna izdanja

Stylish na plaži: Domenica Žuvela i Natali Dizdar zablistale u istom modelu haljine

Heklani komadi su in, a to su pokazale i naše pjevačice koje su odjenule istu haljinu zanimljivog kroja.

Heklani komadi su in, a to su pokazale i naše pjevačice koje su odjenule istu haljinu zanimljivog kroja.

Iako je riječ o modnom komadu koji je u trendu gotovo svake ljetne sezone, ove je godine doživio apsolutnu dominaciju. Riječ je, dakako, o heklanim haljinama koje su, naročito uz preplanulu put, sjajan izbor za ljeto, bilo da je riječ o dnevnim ili večernjim prilikama. To dobro znaju i naše poznate dame - pjevačice Domenica Žuvela (31) i Natali Dizdar (39). One su na svojim Instagram profilima objavile fotografije u kojima obje nose isti model heklane mini haljine domaćeg brenda Petit Fil.

image

Domenica Žuvela

INSTAGRAM

Ova haljina, koju potpisuje domaća dizajnerica Mateja Filipović savršena je za ljetna događanja, a njezina minimalistička forma idealna je baza za razne modne varijante. Riječ je o modelu na vezanje s poludugim rukavima koja definira figuru na suptilan način, pritom naglašavajući struk.

image

Natali Dizdar

INSTAGRAM

S obzirom na to da su obje pjevačice ovaj ljetni look isfurale na plažu, ispod haljine odjenule su kupaći kostim. I dok je Domenica uz to iskombinirala stylish Birkenstock kožne sandale, sunčane naočale i slamnati šešir zanimljivog kroja, Natali se odlučila za sportsku varijantu pa tako svoju mini heklanu haljinu nosi s platnenim tenisicama na vezanje.

Linker
12. rujan 2024 15:31