INSTAGRAM
Odvažan odabir

Stylish šetnja sa sinčićem: Maja Šuput nosi ekscentričan model Louis Vuitton natikača - i sjajno ih je iskombinirala

Naša pjevačica "isfurala" je dizajnerske krznene sandale koje nas svojim izgledom neodoljivo podsjećaju na papuče.

Naša pjevačica "isfurala" je dizajnerske krznene sandale koje nas svojim izgledom neodoljivo podsjećaju na papuče.

Krznene sandale već su nekoliko sezona u trendu, a toga je svjesna i Maja Šuput (44) koja nosi pomalo ekscentričan model francuskog brenda Louis Vuitton. Na fotografijama sa sinčićem Bloomom koje je objavila na društvenim mrežama tako možemo vidjeti da naša pjevačica čak i u najležernijim prilikama ne odstupa od svog specifičnog stila. Naime, Maja je i inače poznata po tome što rado nosi dizajnerske komade, a krznene sandale francuskog brenda u nude nijansi savršeno joj pristaju.

image
INSTAGRAM

Radi se o kožnom modelu sa širokim krznenim detaljima i, dakako, prepoznatljivim inicijalima brenda, a osim u nude boje, ove trendi sandale dolaze i u crnoj varijanti. Na službenoj Louis Vuitton stranici model koji u kombinciji s lepršavom bijelom haljinom nosi pjevačica prodaje se po cijeni od 1360 dolara, odnosno 1260 eura.

image

Louis Vuitton Paseo Flat Comfort sandale (1260 eura)

LOUIS VUITTON

S obzirom na to da se radi o donekle glomaznim sandalama, nije ih sasvim jednostavno kombinirati, a najbolje pristaju suknjama i haljinama svih mogućih dužina, kao i klasičnim traper kratkim hlačama. Osim toga, ovo nije prvi put da je Maja odabrala ove hit sandale - u istima smo je imali prilike vidjeti i lani kada ih je savršeno iskombinirala na stylish kombinezon od trapera.

Linker
16. rujan 2024 21:05