Vjenačali su se prije deset godina na intimnoj građanskoj ceremoniji, a veća proslava bila im je dugogodišnja želja

 J MAYER/SHUTTERSTOCK
Ispunili si želju

Svadbeno slavlje s 10 godina zakašnjenja: Olivia Palermo oduševila u vjenčanici koju je za nju kreirao njezin prijatelj

Za trodnevno slavlje poznata influencerica odabrala je čak tri vjenčana looka.

Za trodnevno slavlje poznata influencerica odabrala je čak tri vjenčana looka.

Američka influencerica koju na Instagramu prati 8,2 milijuna ljudi oduševila je svoje pratitelje fotografijama s vjenčanja - i to deset godina nakon što se udala za njemačkog modela i fotografa. Naime, Olivia Palermo i Johannes Huebl vjenčali su se 2014. godine, kada je Amerikanka zablistala u kreaciji brenda Carolina Herrera, ali su tek sada organizirali svadbeno slavlje u Baden-Badenu u Njemačkoj.

Baš kao i za vjenčanje kada su svi pričali o njezinom netipičnom looku koji se sastojao od kašmirnog topa, kratkih hlačica i prozirne suknje, i za proslavu je Olivia uspjela oduševiti i to u tri kreacije kuće Giambattista Valli.

Glavni look koji je privukao najviše pozornosti je haljina princeza kroja s crnim detaljem i kristalima na dekolteu i naglašenim, puf rukavima.

"Volim vjenčanja, ali nisam tipična mladenka. Volim modu pa nisam uopće tradicionalna po tom pitanju već gledam kako da iskoristim svaku priliku i stvorim novi modni trenutak", izjavila je 38-godišnja influencerica i dodala kako o odabiru dizajnera nije mnogo razmišljala.

"Znala sam da će to biti Giambattista Valli jer od samih početaka odlično surađujemo i mogla bih nositi sve iz njegovih kolekcija", otkrila je za People. Osim elegantne bijele haljine s crnom trakom, Olivia je za trodnevnu svečanost odabrala i zelenu mini haljinu s velikim šlepom koju je nosila na vrtnom partyju, dok je posljednji look bio najseksepilniji. Naime, nosila je čipkasti bralette u kombinaciji sa suknjom i voluminoznim plaštem koji su također kreacija njezinog prijatelja Vallija.

Što se tiče Johannesa, on je nosio smoking po narudžbi s večernjim sakoom i šal ovratnikom Marc Anthony GmbH Maßschneider Damen & Herren Maßkonfektion, istog krojača iz Hamburga koji stoji iza njegovog odijela koje je nosio na dan vjenčanja. U njegovoj obljetničkoj vikend garderobi našli su se i komadi Brunella Cucinellija i Thoma Sweeneyja.

Olivia i Johannes upoznali su se 2008. godine preko zajedničkog prijatelja u New Yorku, a vjenčali su se 2014., kada su zbog pregustog rasporeda na vjenčanje pozvali samo najbliže. Sve su nadoknadili sada, za 10. godišnjicu braka.

"Oduvijek smo planirali organizirati vjenčanje, ali život nam je tada bio toliko užurban da ga nikad nismo stigli isplanirati - sve do sada", priznala je Olivia za američko izdanje Voguea.

Trodnevno svadbeno slavlje organizirali su u Johannesovoj rodnoj Njemačkoj krajem lipnja i ono je zapravo bilo ostvarenje svega onog što su si posljednjih deset godina priželjkivali. Bajkovita lokacija koju su odabrali bio je Brenners Park-Hotel & Spa u Baden-Badenu, koji su prvi put posjetili 2012. godine i zaljubili se u njegov ambijent i okoliš na prvi pogled.

"Kad smo počeli razmišljati o lokaciji, krenuli smo od uobičajenih mjesta poput jezera Como ili Apulije u Italiji koju volimo, ali smo se onda sjetili i Brenners Parka u kojem smo Johannes i ja bili prije mnogo godina i sve se nekako poklopilo", pojasnila je Olivia za People.

Trodnevna svečanost započela je u petak, 28. lipnja, koktel-zabavom na travnjaku hotela, nakon koje je uslijedila večera u restoranu Wintergarten te afterparty u restoranu Fritz & Felix i baru Oleander. Proslava se nastavila dan kasnije s ručkom u Brenners Loungeu na trkalištu Iffezheim, a par se sa svojima gostima kasnije okupio u Ebanatu, točnije u vinariji Kopp gdje je bila organizirana večera.

"Jedna stvar oko koje smo se definitivno složili je da želimo napraviti veću, formalniju atmosferu prve večeri, umjesto tradicionalne zabave dobrodošlice tako da svi mogu biti opušteni i uživati tijekom cijelog vikenda", otkrio je Johannes.

Linker
06. rujan 2024 20:56