Cindy Crawford

 PROFIMEDIA
Top varijante

Svijet je njezina modna pista: Cindy Crawford se prošetala u dva genijalna izdanja - ne možemo odlučiti koje nam je ljepše

Narančasto-bakrena nijansa ili pak plava bezvremena kreacija? Bivši supermodel ovih je dana čista modna inspiracija

Narančasto-bakrena nijansa ili pak plava bezvremena kreacija? Bivši supermodel ovih je dana čista modna inspiracija

Legendarni supermodel iz 90-ih, Cindy Crawford, opet oduševljava, ne samo figurom već i besprijekornim stylingom. No, nije riječ o samo jednom, već o dva vrhunska izdanja kojima je ovih dana počastila sve zaljubljenike u modu. Tako se prije neki dan na ulicama New Yorka, od kojih je doslovno napravila vlastitu modnu pistu, pojavila u izvanserijskoj satenskoj haljini i sve ostavila bez daha. I zaista se još uvijek ne možemo odlučiti što je bolje na toj haljini – preklopni kroj, narančasto-bakrena nijansa ili pak satenska tkanina koja tako fantastično pada. Cindy, koja se iz manekenstva povukla 2000. godine, ovu je "ljepoticu” vješto kombinirala uz seksi sandale s mnoštvom remenčića, decentnim nakitom te pismo-torbicom zlatnog sjaja i dizajnerskog potpisa - Saint Laurent. Njen fantastičan look upotpunili su razbarušeni "valovi” u kosi, kao i ruž u nijansi haljine.

image

U satenskoj haljini na preklop, ulice New Yorka pretvorila je u vlastitu modnu pistu

CHRISTOPHER PETERSON/SPLASHNEWS.COM/SPLASH/PROFIMEDIA

No, to nije bilo jedino izdanje kojim je "modno rasturila”. Naime, jučer se ispred hotela u njujorškoj četvrti Soho opet pojavila u top-izdanju. Bezvremenu eleganciju potvrdila je u tamnoplavoj haljini vrlo zanimljivog kroja koji objedinjuje klasiku i inovativan dizajn. Kreacija nastala u spoju plisiranih i ravnih formi "nadograđena” je zanimljivim kriš-kraš dekolteom i strukom naglašenim srebrnom kopčom.
Svoju vrhunsku koktel haljinu, Cindy je opet vješto uklopila uz sandale boje kože te srebrne detalje u formi clutch torbice i naušnica, ringova. Najbolje od svega je to što se model kakav nosi nekadašnja manekenka još uvijek može kupiti na stranicama brenda A.L.C. i to na velikom sniženju.

image

Odlično joj pristaje i bezvremenska elegancija

DYLAN TRAVIS/ABACA/ABACA PRESS/PROFIMEDIA
image

A.L.C. Fiona, haljina sa 790 eura snižena na 320 eura

PRESS
Linker
05. rujan 2024 11:27