Nataša Janjić Medančić

 BILJANA BLIVAJS CROPIX
Baš je uživala

Svi njujorški stajlinzi Nataše Janjić Medančić: Basic komadi savršen su odabir za posjet kultnim lokacijama

Glumica je sa suprugom posjetila New York odakle se javila pratiteljima, a svima su za oko zapeli i outfiti koje je birala za istraživanje poznatih američkih lokacija.

Glumica je sa suprugom posjetila New York odakle se javila pratiteljima, a svima su za oko zapeli i outfiti koje je birala za istraživanje poznatih američkih lokacija.

Glumica Nataša Janjić Medančić (42) posljednjih nekoliko tjedana uživa na drugom kraju svijetu, točnije u Americi gdje je prvo posjetila Floridu, pa se otputila u grad koji nikad ne spava, New York. Tamo je posjetila neke kultne lokacije čiji se obilazak nikako ne smije propustiti ako se nađete tamo, a odakle se i javila svojim pratiteljima na Instagramu.

U američkoj je avanturi uživala sa svojim suprugom Nenadom Medančićem (41), s kojim je prošetala Manhattanom, razgledala poznati sportsku dvoranu Madison Square Garden, najživlje gradsko žarište Times Square, legendarni željeznički Grand Central Terminal. A sve te šetnje njujorškim ulicama i razgledavanjima Nataša se otputila u trendi, ali ležernim modnim outfitima.

Prvi se sastojao od širokih traperica, bijelog T-shirta, oversized crne kožne jakne, tenisica i torbe na ramenu.

Još jedne široke traperice, ali svjetlije nijanse nosila je u kombinaciji s prugastom majicom i kratkim, crvenim sakoom, a iskombinirala ih je s majicom u krem nijansi, tamnim sakoom i prekrasnim zlatnim nakitom.

https://www.instagram.com/p/DBHrf4YyZtj/?img_index=1

Glumica i njen suprug poznati su kao veliki obožavatelji putovanja pa su tako početkom ove godine posjetili i Zanzibar - bajkoviti otok u Indijskom oceanu, kamo su bili poveli i sina Tonija (5) te kći Kaju (4). "Otkako su veći, smanjio se broj pomagala koje nosimo na odmor. Toni je i proplivao ove godine i već je to velika sloboda. S njima je godišnji odmor postao prava uživancija. Ujutro se dovoljno dugo spava, zabavljamo se na moru prije podne, ostatak dana su okupirani na divnom morskom zraku i zajedno se igraju, poslijepodne svi zajedno malo odmorimo, a nakon poslijepodnevnog kupanja koje traje i do predvečer zajedno odemo u šetnju koja se pretvori u večernji izlazak. Djeca uvijek pronađu lokalno društvance vršnjaka i osjećam da su sretni što smo slobodni i zajedno. Kako i suprug i ja volimo dinamiku, uvijek osmislimo neke akcije - od pecanja i vožnje brodom pa do kratkih izleta pa nam nikad nije dosadno", otkrila nam je Nataša prije nekoliko mjeseci.

https://www.instagram.com/p/DA8fgIPual0/?img_index=1
Linker
21. listopad 2024 15:16