Adriana Ćaleta-Car

 INSTAGRAM
Ljetna izdanja

Adriana Ćaleta-Car oduševljava izborom otmjenih kupaćih kostima, jedan je ljepši od drugoga

Animal print, cvjetni uzorak ili crno-bijela elegancija? Sve to sadrži kolekcija badića diplomirane pravnice i supruge nogometnog reprezentativca koje Adriana nosi i kombinira s puno stila.

Animal print, cvjetni uzorak ili crno-bijela elegancija? Sve to sadrži kolekcija badića diplomirane pravnice i supruge nogometnog reprezentativca koje Adriana nosi i kombinira s puno stila.

Adriana Ćaleta-Car, supruga nogometaša Duje, poznata je po odvažnim modnim izdanjima među kojima se posebno izdvaja njena vjenčanica s potpisom Matije Vuice koja je izazvala bujicu komentara. Sada, pak, pažnju plijeni u kupaćim kostimima koji jednostavno oduševljavaju. Njena ljetna izdanja pravi su hit, a mogli bismo iz okarakterizirati kao pregled aktualnih trendova. Naime, ova diplomirana pravnica za ovo ljeto je odabrala crno-bijele varijante, cvjetnu rapsodiju, ali i popularan leopard uzorak. Jedan od možda najljepših u njezinoj bogatoj kolekciji badića je dvodijelni model u crno-bijelom izdanju koji se sastoji od topa i visoko rezanih gaćica, a osim crnih bordura ukrašavaju ga i gumbi u istoj nijansi. Adriana ga je vješto iskombinirala uz must have sunčane naočale s narančastim staklima i zlatni nakit.

A da doista voli jedan od najotmjenijih modnih spojeva, potvrdila je s još dva kupaća kostima u istoj varijanti. Naime, jednodijelni crni model upotpunjen bijelim detaljem u formi naramenica također je njen izbor, baš kao i dvodijelna kreacija ukrašena glomaznim bisernim perlama i trakicama koje se vežu oko vrata, ali i oko struka.

Osim ovih kontrastnih modela, supruga hrvatskog nogometaša isfurala je i bijeli bikini s raskošnim cvjetnim detaljem koji je ‘prekrila‘ šarenim kaftanom, kao idealan styling za vožnju jahtom. No, mlada Dubrovčanka i majka dvoje djece, svoju je besprijekornu figuru pokazala i u dvodijelnom kostimu s printom cvijeća i upečatljivim volanima, koji ovom bikiniju daju originalnu stilsku notu. Tako je u samo jednom modelu ujedinjen spoj čak tri aktualna trenda, cvjetni print, volani, kao i sam model badića, odnosno bikini grudnjak i gaćice visokog struka. Ljeto je na samom početku, pa se veselimo vidjeti i druga Adrijanina izdanja kojima će nas zasigurno počastiti na svom Instagram profilu. Nadahnuti njenim ženstvenim outfitima pronašli smo slične modele koje možete pogledati u našoj galeriji.

image

Lisca 48,93 eura

PRESS
image

Mytheresa, Magda Butrym 332 eura

PRESS
image

Mytheresa, Magda Butrym 455 eura

PRESS
image

Net-A-Porter, Agua by Agua 185 eura

PRESS
image

Net-A-Porter, Agua by Agua 175 eura

PRESS
image

Zara 29,95 eura

PRESS
Linker
06. rujan 2024 06:05