Ivana Vida modni favoriti

 INSTAGRAM
Dodir luksuza

Dior badić, crvena tuba haljina i Givenchy ljetne čizme: Ljetni stylinzi Ivane Vide su na samom vrhu modne ljestvice trendova

Koji top trendovi su osvojili Ivanu Vidu? Donosimo nekoliko njezinih aktualnih lookova, ali i slične modele koje možete pronaći u našim trgovinama.

Koji top trendovi su osvojili Ivanu Vidu? Donosimo nekoliko njezinih aktualnih lookova, ali i slične modele koje možete pronaći u našim trgovinama.

Ivana Vida, supruga legendarnog nogometaša Domagoja Vide, na svom je profilu pokazala omiljene ljetne favorite u kojima izgleda tako dobro. Svi njeni lookovi predstavljaju top osam aktualnih trendova koji se nalaze na samom vrhu aktualne modne ljestvice.

BIKINI

Prvi i osnovni svakako je onaj za plažu, naime, ljetna sezona opet voli bikini i to u crno-bijeloj varijanti, a Ivana je odabrala onaj s potpisom Dior. Od sunca se zaštitila bijelom šiltericom, koja uz šešire i marame također visoko kotira među trendovima.

CEKER I HALJINA ZA PLAŽU

Kao omiljenu odjeću za odlazak na kupanje odabrala je romantičnu haljinu fluidne teksture i aktualnog floralnog printa. Romantične forme također su naglašene puf rukavima i volanima. Na haljinu se nadovezuje kupaći kostim u istom stilu, a kao statement komad ljeta isfurala je veliki ceker s pletenim, kožnim ručkama. Ljeto voli šešire, baš kao i Ivana, koja se u ovoj varijanti odlučila za onaj u prljavo bijeloj nijansi.

MALA CRNA HALJINA

Mala crna haljina neizostavan je komad svakog ženskog ormara, to jako dobro zna i supruga legendarnog nogometaša koja je odjenula model izrazito elegantnog kroja bez naramenica, damske dužine do ispod koljena. Kao odličan kontrast upotrijebila je pismo torbicu u bijeloj nijansi, ali i lakirane štikle s vrtoglavo visokim potpeticama.

CRVENA HALJINA i NAKIT

Ono što će svakako obilježiti aktualnu sezonu je crvena haljina i to u svim oblicima. Ivanina u nešto tamnijoj boji, dolazi u tuba verziji te prati liniju tijela. Savršeni modni partneri su joj pletena Prada torbica i veliki šešir nadahnut muškim, klasičnim formama. Dok je dekolte ostavila neukrašenim, na ruke je nanizala zlatne narukvice kao ultimativni modni hit i to uz prstenje i naušnice istog zlaćanog sjaja.

BJELINA U SPORTSKOJ VARIJANTI

I vječna bjelina joj savršeno pristaje, naročito u sportskoj varijanti koju je odjenula u spoju bijele košulje, kratkih hlačica i efektne šilterice. Svoj ležeran look i ovog je puta upotpunila upečatljivim zlatnim nakitom u formi naušnica-ringova i otmjenih zlatnih narukvica.

LJETNE ČIZME

Jedan od najvećih trendova, svakako su i ljetne čizme, kojima se pohvalila i Ivana. Njene Givenchy Shark Lock "ljepotice” su u crno-bež šik kombinaciji i izrađene od rafije, a kako će ih isfurati, jedva čekamo vidjeti. I dok čekamo njene inspirativne stylinge, pogledajte galeriju u kojoj ćete pronaći modele slične onima kakve Ivana toliko dobro nosi.

image

Zara, košulja 12,99 eura

PRESS
image

Zalando, Elisabetta Franchi, naušnice 260 eura

PRESS
image

The Fated, haljina 80,50 eura

PRESS
image

Mytheresa, Prada, torbica 1.900 eura

PRESS
image

Net-A-Porter, Alex Perry, haljina 950 eura

PRESS
image

Tezenis, bikini grudnjak 13,50 eura

PRESS
image

Tezenis, bikini gaćice 10,60 eura

PRESS
image

Mango, haljina 12,99 eura

PRESS
image

Mohito, šilterica 12,99 eura

PRESS
Linker
05. rujan 2024 11:26