bijeli T-shirt

 INSTAGRAM/@PALINAVII
Pristaje na sve

Gdje kupiti dobar bijeli T-shirt? Pronašli smo trendi komade za svaki budžet

Uz brojne ljetne must have komade koji nam definitivno trebaju u garderobi, najčešće se ipak oslanjamo na ovaj modni klasik koji nikada ne izlazi iz mode.

Uz brojne ljetne must have komade koji nam definitivno trebaju u garderobi, najčešće se ipak oslanjamo na ovaj modni klasik koji nikada ne izlazi iz mode.

Nedavno smo pisali o tome kako su u posljednjih nekoliko mjeseci kratke majice s printom postale neizostavan dio outfita slavnih, ali mnogi od nas i dalje najradije biraju klasični bijeli t-shirt bez natpisa. Prvenstveno zbog toga što je riječ o vječnom klasiku koji je najjednostavnije kombinirati na bilo koji look. Unatoč brzom mijenjanju modnih trendova, postoje određeni bezvremenski klasici koji nikada ne prestaju biti u modi, a upravo je bijeli T-shirt jedan od njih. Ovaj modni klasik definitivno nema rok trajanja, a budući da je istovremeno riječ o jednostavnom, minimalističkom, ali opet kul odjevnom predmetu, savršen je izbor za sve prilike. Zapravo, vjerujemo kako će se većina složiti s nama ako kažemo da je bijeli T-shirt komad koji svatko od nas ima u svojoj garderobi. Savršeno pristaje gotovo svim modnim kombinacijama pa ga tako jednako rado nosimo zajedno s oversized blejzerima, klasičnim trapericama ili suknjama.

Iako je riječ o komadu koji se ni po čemu posebno se ističe u našem outfitu, njegovu titulu jednog od najtraženijih komada u svačijoj garderobi ne možemo negirati. Uz odgovarajuću kombinaciju ostalih odjevnih predmeta, obuće i modnih dodataka poput torbice i nakita, bijeli T-shirt neizostavni je dio svakog looka, bez obzira na to je li riječ o casual, svakodnevnom outfitu ili pak o nekoj svečanijoj kombinaciji.

No gdje kupiti dobar i kvalitetan bijeli T-shirt? Brojne luksuzne modne kuće, ali i cjenovno pristupačniji high street brendovi u svojoj ponudi nude upravo ovaj modni klasik, a mi smo izdvojili naše favorite za svaki budžet.

image

Zara pamučna bijela majica s kratkim rukavima (12,95 eura)

ZARA
image

Zara bijela majica kratkih rukava od poliamida (8,95 eura)

ZARA
image

Bershka bijela majica kratkih rukava (9,99 eura)

BERSHKA
image

The Frankie Shop bijela majica kratkih rukava (49 eura)

THE FRANKIE SHOP
image

Re/Done bijela majica kratkih rukava (110 eura)

MYTHERESA
Linker
06. rujan 2024 11:31