Nika Turković

 INSTAGRAM
INSPIRACIJA

Hlače boje pijeska, haljina A-kroja, prsluk i kombinezon: Kako naše zvijezde nose najveće trendove sezone

Maja Šuput, Judita Franković Brdar, Nika Turković i Ivana Mišerić dobro poznaju aktualne modne trendove - i sjajno ih kombiniraju. Donosimo vam inspiraciju i izbor iz trgovina

Maja Šuput, Judita Franković Brdar, Nika Turković i Ivana Mišerić dobro poznaju aktualne modne trendove - i sjajno ih kombiniraju. Donosimo vam inspiraciju i izbor iz trgovina

Naše zvijezde sjaje svojim najljepšim sjajem u fantastičnim ljetnim izdanjima koja nadahnjuju. Njihovi outfiti, ali i fotografije koje dijele na društvenim mrežama djeluju poput editorijala s najnovijim trendovima. Upravo zato složili smo ih kao stilsku slagalicu koja prikazuje glavne smjernice najvećih aktualnih trendova.

Kombinezon

Jedan od vodećih must have komada sezone zasigurno je kombinezon koji je influencerica i dizajnerica Lidija Lešić predstavila u lan izdanju. Ovaj atraktivni odjevni komad načinjen je u neobičnom vojničkom i safari spoju. Upotpunjen je vrlo zanimljivim detaljima poput podesivih tankih naramenica, širokog remena i velikih gumba koji su vodeći detalj sezone. Lidija je svoj kombinezon vješto spojila s ravnim pletenim sandalama kojima savršenu ravnotežu čini slamnati šeširić, ali i nakit u boji slonovače. Okviri koji štite od sunca su uski i imaju popularan životinjski print.


Prsluk

Prsluci
su hit sezone te se mogu vidjeti u različitim kombinacijama, a nama se posebno svidio model u varijanti Maje Šuput, koja ga je isfurala u kompletu sa širokim hlačama. Posebnu glamuroznu notu ovom stylingu daje široka zlatna ogrlica, baš kao i zelena kroko torbica čija se nijansa odlično nadovezuje na sunčane naočale.

Haljina A-kroja

Jedan od omiljenih ljetnih komada zasigurno je haljina, a glumica Judita Franković Brdar nosi vrlo originalnu i specifičnu, čiji se donji, neporubljeni dio, zvonoliko širi. Ovaj ženstveni look spoj je retro glamura i inovativnog dizajna, a upotpunjen je sakoom u istom stilu te neodoljivim, slamnatim šeširom širokog oboda.


Puno nakita

Nakit i to u najviše u zlatnoj, zatim koraljnoj i bisernoj varijanti, vodeći je ljetni trend koji je odlično u svoj styling uklopila glazbenica Nika Turković, ona se, naime, u svom stylingu nije ograničila samo na jedan "ukras", već je stavila sve - naušnice, ogrlice, prstenje i pokazala kako se to radi ove sezone. Uopće se ne morate ograničavati što se nakita tiče, već ga koristite u "ogromnim količinama".

Hlače boje pijeska

Lagane bež hlače u kombinaciji s topom u svojoj večernjoj verziji ‘predstavila‘ je Ivana Mišerić, radijska voditeljica, koja ih je odlično ukomponirala uz efektne sandale visokih potpetica i decentni nakit. Ljetna kombinacija za poželjeti.

Svi ovi stylinzi naših dama mogu vam biti pravi izvor inspiracije. A kako bismo vam olakšali izbor, pronašli smo nekoliko sličnih modela.

image

Bershka 19,99 eura

PRESS
image

Mango 19,99 eura

PRESS
image

Net-A-Porter Saint Laurent 3,990 eura

PRESS
image

Mytheresa, Dolce&Gabbana 795 eura

PRESS
image

Zara 19,95 eura

PRESS
image

Bershka 19,95 eura

PRESS
image

Mytheresa Self-Portrait 565 eura

PRESS
image

Zara 45,95 eura

PRESS
Linker
08. rujan 2024 02:10