Raquel novo

 INSTAGRAM
Top 5

Hlače visokog struka, zlatni okviri, prugice... Ljetni outfiti Raquel Rakitić odišu tihim luksuzom, izdvojili smo najljepše

Supruga nogometaša Ivana Rakitića opet je u središtu pozornosti i to one modne, jer njeni lookovi odišu suptilnom ljepotom klasike i trendova u kojima je pokazala da voli visoki struk, mornarski stil, ali i vječnu crno-bijelu kombinaciju.

Supruga nogometaša Ivana Rakitića opet je u središtu pozornosti i to one modne, jer njeni lookovi odišu suptilnom ljepotom klasike i trendova u kojima je pokazala da voli visoki struk, mornarski stil, ali i vječnu crno-bijelu kombinaciju.

Raquel Rakitić, supruga nogometaša Ivana Rakitića koji je nedavno potpisao za Hajduk, ovo ljeto svojim stilom plijeni pažnju. Dok provodi vrijeme na našoj obali, u svoje outfite odlično integrira aktualne trendove i morali smo zamijetiti nekoliko njenih ljetnih kombinacija koje to najbolje prikazuju. Raquel je oduvijek njegovala mladenački, ali ženstven stil koji karakteriziraju trendi komadi u spoju s klasikom, poput kombinacije jednodijelnog kupaćeg kostima Valentino u efektnoj crno-bež varijanti i crnih kratkih hlačica s naočalama zlatnih okvira.

Klasika u koju je također vješto uklopila statement komad u njenoj se režiji sastoji od jednodijelnog retro badića crne boje koji podsjeća na glamurozne dive i velikog platnenog šešira s trenutno najpopularnijim leopard uzorkom. Ovo je idealan primjer odličnog spoja u kojem su se susreli vječni komad i it detalj.

Jahtaški stil uvijek odiše "quiet luxury" vibrom, a Raquel ga je interpretirala bijelim hlačama visokog struka i običnom crnom majicom kratkih rukava te cijeli styling začinila puloverom svezanim preko ramena i opet omiljenim zlatnim okvirima. A crno-bijelo podvučeno zlatnom nijansom svevremenski je modni izbor.

I njezin look za plažu je vrlo trendi: kratke bijele hlačice, koje su top model sezone, odjenula je u spoju s tako poželjnim Dior bikinijem. Čini se kako Raquel voli modele hlača visokog struka, jer se i u ovoj varijanti odlučila za taj kroj. Naime visoki struk je idealan jer vizualno izduljuje noge i naglašava struk. Dozu glamura u cijelu priču unijela je velikim crnim okvirima, poput prave holivudske zvijezde.

Mornarski stil je omiljeni ljetni look koji iz sezone u sezonu dobiva nove elemente, no baza ostaje ista. Tako su karakteristične mornarske prugice kod Raquel mjesto našle na odličnoj tuba haljini, koju je djelomično prekrila klasičnom bijelom košuljom svezanom u čvor. Detalji koji su kruna svakog stylinga, ovdje su također u crno-bijeloj varijanti u formi neodoljive Chanel torbice, nekonvencionalnog oblika i nijansama koje na najbolji mogući način zaokružuju ovaj stil - zlatnoj koja je obojila njene Dior natikače i crvenoj, na noktima.

image

Mytheresa, Givenchy, kupaći kostim 490 eura

PRESS
image

Zara, šešir 19,95 eura

PRESS
image

Bershka, hlačice 19,99 eura

PRESS
image

Dior, natikače 1.200 eura

PRESS
image

Mango, haljina 22,99 eura

PRESS
image

Massimo Dutti, majica 29,95 eura

PRESS
Linker
20. rujan 2024 21:40